HOBBY’S

15016333_341831616181367_7815282355832772444_oMMA ON A WHOLE ANOTHER LEVEL. YOU NEED TO SEE IT. TO BELIEVE IT☯️👊👁

I AM A PROUD ETHICAL SLUT: OH NO, I JUST SAID THAT🥳☯️☠️. I LOVE TO EXPLORE, EXPERIMENT, SHARE HOT EXPERIENCES, DISCOVER NEW EXPERIENCES. FROM ONE NIGHT STANDS TO OPEN RELATIONSHIP. FROM PARTNERSHIP TO THE FREEDOM OF BEING SINGLE. FROM ACTS TO EVENTS. FROM GANG BANGS TO BDSM. FROM ORGIES TO POLYAMORY. YUP, I DON’T HIDE MY SECRETS. I AM SHAMELESS. AND LIVE LIFE THE FULLEST. HYGIENE, PRÉSENCE, OPEN MINDED AND ADVENTUROUS, NO BOUNDARIES, RESPECT, HONESTY, AGREEMENTS, ETC, IS VERY CRUCIAL FOR ME. IT IS A LIFESTYLE. NOT A STUPID SCORE OR BRAG THING. THIS WORLD IS BIG. AND I CAN’T HIDE MY PASSION FOR IT. SO, YUP. I JUST SAID THAT I AM AN ETHICAL SLUT🖕☯️👊👁

AMATEURISTISCHE RECLAME SPOT DIE IK CREËERDE MET EEN IPOD TOUCH 5!

Fout
Deze video bestaat niet

EEN SELECTIE VAN WAT MODULAIRE EINDWERKEN DIE IK ALS ICT STUDENT CREËERDE

VZW TEJO PRESENTATIE

VZW TEJO VERSLAG

15230707_352027255161803_2233719393881440691_nIS ONZE GEZONDHEID TE KOOP?

VERSLAG DRP PLAN

DRP PLAN

PRESENTATIE STATISTIEK JIMS FITNESS

EINDWERK ICT VEILIGHEID( groepswerk)

PRESENTATIE: EEN CULTUREEL IETS

( automatic, vol effect, onprofessioneel, wel fun.)

JEUGDSENTIMENT: DIS-TEKSTEN DIE IK SCHREEF

Toen ik mijn onderwijs opnieuw opnam tijdens de periode van mijn 19 jarige leeftijd had ik opeens een heftige drang naar schrijven, dis-teksten waren dat toen, naast het eerste deel van mijn boek. Velen begrepen niet waarom ik zoveel schreef, anderen dachten dat ik goud in handen had. In de ” stand-off” wereld is er geen limiet, zijn er geen grenzen. Toch zal ik deze teksten niet uploaden omdat ze racistisch, sadistisch en ongelooflijk grof zijn. Ondanks beide termen niet bij mij passen. Het was een uitdaging zover te gaan met mijn pen. Ik blijf ze behouden, ik weet niet wat ik ermee moet doen. Bovendien zouden ze teveel misverstanden uitlokken. Ik heb niks tegen buitenlanders, maar niet iedereen is familiair met de kunst van dissen ,en de echte karakteriele  waarden die je ervoor over hebt. Niks is echt, alles telt gewoon om de grootste stek, de beste “stand off”. Ik ben opgegroeid met turken, een multicultureel tehuis en armoede rondom mij. Later zat die gek genoeg ook bij mij te luren…

Eentje geef ik mee als voorbeeld. Deze is minder grof….Genaamd: Ik kan niet rappen?

Ahjo

Het is een tijdje geleden dat ik zat te preken
Iedereen houdt van dissen maar soms kan je je wel eens vergissen
Je moet er nog maar eens naast pissen. En ze beginnen al te gissen dat ze wel wisten waar ze mee zaten te twisten…

Anyways. Dissen is een vorm van een storm. Van woordenschat die in de verste sloten en staten kunnen bevinden. Want het moet tenminste rijmen zodat je weer kan slijmen. Het zijn zeker geen geheimen maar je krijgt misschien al snel bleinen

Het is een kunst. En geeft jouw zelf een gunst:
Meester worden in de rap ookal kan je geen crap.

Vandaar deze nieuwe DIS:

Iedereen denkt dat ik het kan, maar toch versta ik er niks van.
Ik suck gewoon in rappen. En jullie denken dat ik jullie kan oppeppen
Ookal is het een feit. Ik slijt me aan deze vervalste feit.

Ik neem het positief op, dus stop ik niet met te posten van nieuwe bommen van teksten die dan later weer lekken voor die gekken. Die er dan weer niks van kennen en er gewoon in versnellen.

Die ten koste gaan van mijn bestaan. Waardoor ik dan vervolgens geen zin meer heb om er tegen in te gaan

Ik val in herhaling maar dat loont dan ook als een betaling. En ik neem je zeker niet in de maling. Want dat is juist een be-raming

Oké het is geen dis maar juist pis.
slik het gewoon op, maar neem het zeker niet tegen mij op
Want ik sta juist in de top. En jij bent juist maar een slop. Ik sla gewoon je kop in. Niet fysiek. Maar wel fanatiek. Je hersenen kunnen het niet meer aan, en staan op springen als een mega orkaan

Mijn kop is zo hard als beton
Je kan me niet kraken en vooral niet raken
Ik kan je niet goed horen! : oh sory, wat zei u alweer?
Ik wil je dus gewoon niet horen, probeer me nu maar eens te doorboren

GAMING IS OVER AND OUT? CLICK HERE TO FIND IT OUT!

NEVER GIVE UP!