FROM SOCIAL PHOBIA TO THE DANCING LEGEND IN NIGHTLIFE

MY BUSY LIFE AND MY LOVE WITH NIGHTLIFE

UPDATE: DUE LIFE CHANGES AND PRIORITIES NIGHTLIFE IS SET IN THE BACKGROUND. I STILL WILL COME. BUT NOT EVERY WEEK ANYMORE. AND FOR SURE NOT 150 NIGHTS IN ONE YEAR TIME ANYMORE, AKA EVERY 2-3 DAYS, OR 3-4 DAYS IN A ROW🤦🏼‍♂️☯️🤪

INTRO: WHY CHARLATAN GHENT

Ik ben zeer veel present in het nachtleven. Met name in Charlatan Gent. Dit komt omdat ik in de week mijn sport serieus neem, heel veel focus nodig heb, niet al te ver kan gaan door de drukte van mijn leven. Daarnaast ben ik altijd energiek, heb ik weinig slaap nodig. Is het haast een verslaving geworden. Maar dan enkel op water. Want ik heb een strikt voeding schema.

Dansen begon mijn nieuwe uitlaadklep te worden sinds januari 2018. Omwille van de dementie tot de dood van mijn oma. Echter had ik al gauw de smaak te pakken. Omdat ik nu eenmaal van de sfeer hou, muziek mijn enig geloof is, mijn kracht is. En ik gewoon altijd wil omringd zijn met girls, awesome party people, de mens in general. Want in iedere persoon zit een stuk kracht om verder te gaan door het leven. Eveneens een potentiële match in interesses.

MOOD CHANGES

Met mij weet je nooit. Want het nachtleven is veel meer dan nachtleven voor mij. Velen komen voor fun te maken. Ik kom in eender welke staat. Vermoeidheid, fucked up, confused, energiek, euforisch, not amused, etc. Gewoon tussen de sfeer zitten maakt me blij of zen. Ook al zou je dat niet direct denken. Tot zelfs nooit die gedachte krijgen. En geloof me vrij. Soms ben ik echt KO of fucking raar. Omdat ik geen grenzen heb. En slaap onthouding gewoon ben. Met alle gevolgen van dien. Laten we zeggen. Elke nacht is een avontuur op zich😂.

SAFETY FIRST

Neem dat maar letterlijk op. Soms ben ik gewoon niet aangenaam. Zit ik in een andere wereld met mijn gedachten. Ik ben de eerste die ingrijpt bij geweld, de omgeving scanned, mensen helpt. Omdat ik altijd chaos en risico gewoon ben geweest. Ik gebruik amper de vuist. Streef naar geweld op te lossen zonder geweld te gebruiken. Laat me zelfs slaan, grijpen, laat de security zijn werk doen. Bij een beetje bloed houd ik me nog steeds in, gebaar ik me van de domme. Bij serieus zinloos geweld, als ik me echt in gevaar voel, ben ik niet te stoppen. Dan ben ik een machine met als 1 doel: Mezelf of anderen veiligheid garanderen. Ik word wel eens de Jacky Chan genoemd als mensen me zien trainen. Want ik kan massa’s goed vechten. Alleen heb ik geleerd nooit te vechten buiten de training. Ik ben geen psycho. Maar eens ik in woede ben ken ik mezelf niet meer.

TOUCH OR SPEAK TO ME. IF YOU WANT TO KNOW ME…

Ondertussen zitten we al op nacht 205. Er waren soms momenten dat ik me moest inhouden. En dat kon ik ook. En dat zal ook zo blijven. Ik ben mentaal zeer krachtig, heb immens veel mensenkennis, ben zeer communicatief, maar niet echt de sociaalste.

AN ENERGY LIKE NO ONE ELSE☯️

Als ik me fucked up voel zal heel de omgeving dat merken, zich vragen stellen, wie die creep of rare is. Zal je me van de wereld zien. Omdat ik nu eenmaal met flashbacks leef, met nachtmerries, adrenaline, onrust.

Echter als de beat mij mee heeft, als ik energiek ben, dan zal ik heel de omgeving veranderen en verbazen.

NIGHTLIFE IS MY SECRET FAMILY

Ik word een fenomeen genoemd volgens velen, ben al 1000den keren gefilmd geweest, heb al 1000den keren complimenten gekregen. Maar altijd verzweeg ik wie ik was. Omdat het nachtleven als mijn secret familie aanvoelt, mijn plek is om mezelf terug te vinden.

Ik tover een glimlach op velen hun gezicht als ik energiek en in goede bui ben. Krik de sfeer op. Laat het publiek juichen. Ben direct de maat geworden van elke dj. Nadiem shah, Pete howl, blackjack 9000 aka dj rakesh, RED D, noem maar op.

Side note: En sommige momenten ben ik echt lost. Trekt mijn dansen op niks😂. Maar ik ben schaamteloos. En hou gewoon van het nachtleven…

ASK PERMISSION OR I NEVER WILL INTERACT…

Ik kom er om te dansen, om een beetje warmte te voelen omdat mijn leven druk en chaotisch is. Vooral ook zeer leeg. Ik ben een vrouwenzot. Maar nooit zal ik direct ingaan op een blik, handgebaar. Enkel bij 100% instemming ga ik zeer intiem seksueel partner dansen. Want ik ben schaamteloos, weet van aanpakken. Maar laat me niet gauw verleiden. Trouwens, eens de muziek mij mee heeft ga ik wellicht meer focussen op de muziek dan de vrouw in kwestie.

REVIEW: CHARLATAN 150 NACHTEN LATER…

Aangezien ik graag schrijf over alles en nog wat heb ik ook een uitgebreide review geschreven over charlatan Gent na mijn 150ste nacht. De prijzen kunnen uiteraard weer opgeslagen zijn. Deze review is een representatie van december 2018. Mijn google review viel blijkbaar in de smaak. Deze is ondertussen al meer dan 8000 keer gelezen: KLIK HIER

FUN FACTS
Ik ben wild, maak er cardio sessies van, ben de spotlight op de dansvloer. Zie er na uren dansen eruit als een zombie. Zit soms in een diepe vermoeidheid, of zeg amper iets. Omdat ik dan ook in eender welke staat naar het nachtleven kom. Voor alles los te laten. …. En die t-shirt probeer ik aan te houden 👹🤦🏼‍♂️

NEVER GIVE UP!