EEN GOEDE TRAINING START BIJ EEN GOEDE SFEER EN EEN GOEDE LOCATIE MET DEGELIJK MATERIAAL. JOIN JIMS!

15110428_346210425743486_6647953600503905186_o

“WAAR WACHT JE NOG OP? JE MOET TRAINEN, IEDEREEN KAN PARA WORDEN”

Wel, in augustus 2014 kreeg ik 50 euro aan fitness gerief van mijn zus. Het was een begin. Maar ik kende nog niks van een ‘gym’ of fitness-zaal. Zelfs de loopwegen was ik nog niet gewoon. Toen de woorden bij defensie klonken, ging ik gelijk in een extreme-make-over. Sport werd mijn leven. En dit allemaal dankzij de trigger van mijn droom.

In theorie deed ik het vaak met vallen en opstaan. Hetzelfde met de locatie echt te vinden. Ik ben pas in november 2014 begonnen bij basic fit op de korenmarkt. En nog geen 3 maand later lag ik er al buiten. Er zat daar een haar in de boter met een personeelslid. Maakte van een mug een olifant. Ik werd buiten gegooid. Mijn vader was ik officieel op januari 2015 kwijt. Door die info zat ik met een dubbele hartslag thuis. 5 dagen later wou ik het er weer uit gaan fitnessen. Alleen was ik ietsje te enthousiast. Met een lichte schijnbeweging zat ik door de muur. Het was totaal niet expres gedaan. Maar ja, laat ze maar hun zin krijgen, dacht ik. Ik ben maar beginnen zwemmen en meer en meer buiten gaan lopen.

Het jaar erachter nam ik een frisse start, wou ik een fitness zaal. Ik had geen geld, maar ik moest lid worden. Door via-via kreeg ik ‘Jims fitness-overpoort’ als aanbevolen ‘gym’ voor er in te gaan trainen. Wel, ik ben er op proef gegaan. Maar ik was mijn pas vergeten, mijn maat van het leger had geen tijd om langer te blijven. Echter ben ik sinds september 2015 trouw lid geworden van Jims-fitness. In november hield ik het voor bekeken door het financiële. In januari 2016 begon ik er minimum 3 keer per week te trainen. Sinds dan had ik er nooit spijt van deze zet te hebben gezet.

IMG_0555

Dit is dus de fitness muur van basic fit Gent. Mijn vader was ik voorgoed kwijt

WAAROM?

Omdat je continue gemotiveerd wordt door sporters die hard trainen, eveneens door gemotiveerde recreanten. Het publiek is jong, en de ervarene zijn dan al wat ouder. Je kan je ontplooien in deze gym. Er is gewoon altijd wel iets te doen. Bij trainen hoort experimentatie. Je kan je er je lenigheid, evenwicht, cardio en kracht op verscheidene manieren trainen. Ook staan er altijd wat gediplomeerde coaches klaar. Voor nog geen 23 euro per maand kan je ongestoord trainen op eender welk uur. Maximum tot 23 uur. Ik vroeg al eens voor in de nacht uit te breiden, maar met dat feestvolk van de overpoort is dat geen goede zaak. Verder zijn er tal van groepslessen, evenementen en challenges.

Een van die evenementen was de ‘MANEQUIN CHALLENGE’. Zie hieronder wat voor een top-gym wel we niet zijn.

jims

KLIK HIER VOOR MEER INFO

KLIK HIER VOOR MEER VIDEO’S VAN JEAN PAUL DAMES

NEVER GIVE UP!