THE TRIGGER OF AN DREAM: 5 YEARS NEVER GIVE UP!

NOTE: I WAS TALKING LIKE A TRAIN. BECAUSE I WAS TALKING FOR HOURS ALREADY. BECAUSE I STILL HAVE A LIFE OUTSIDE….

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

“The dream I fought for. What I want to die for. Nothing more to do. Because my commitment speaks volumes about me. Never but never want to give up. Keeps me awake every day and night. Keeps me busy all the time in my mind. Where I want to go for justice. That I really deserve to achieve with an fair chance: The complete story”

WHY I CREATED THIS PAGE TO WIN THIS FIGHT…

ON JANUARY 2016 I WAS AN PROUD BOY ON THE MEDICAL SELECTIONS FOR THE BELGIAN ELITE FORCES. AFTER 2 WEEKS OF CHASING MY DREAM, MY CORRUPT MEDICAL FILE, I WAS DISMISSED. I WENT IN JUSTICE. NEEDED AN MEDICAL PROOF. BUT I SAID: NO, I AM RIGHT. HERE IS MY BOOK TO PROVE THAT. NOW I HAD AN EXTRA CONVERSATION WITH THE PSYCHIATRIST OF DEFENSE/ AN APPOINTMENT WITH THE COMMISSION.
” Boy, you had a hard youth, rest, come back over 2 years, we will see.”
I HAD NOTHING. NO PARENTS WERE I COULD COUNT ON, NO FRIENDS, NO DEGREE, NO JOB, POVERTY, AN CORRUPT MEDICAL FILE. SO NOW SUDDENLY IN 2019 I BECAME AN BEGINNING MODEL, AN ENTERTAINER, AN STAGEHEAD, ALMOST 3 DEGREES IN THE POCKET, 3 BOOKS, AN INSANE BACKLOG ON SPORT, AND GO SO ON.
AND NOW THEY FUCKING WANT PROOF THAT I CAN HANDLE THIS JOB. I WENT TO AN PSYCHOLOGIST. AND JUST AFTER ONE INTAKE SESSION SHE SAWS THAT I AM VERY STRONG IN MY LIFE, DON’T NEED SOMEONE. ET VOILA, THERE YOU HAVE IT.
BUT NOPE. NOW THEY TELLING ME AFTER 3 YEARS THAT I NEED AN PROOF FOR MY ADHD. THAT I DON’T GO IN ANGER(curriculum 513). I FUCKING NEVER EVER FOUGHT TO INNOCENT PEOPLE, SAW THE DEATH IN MY EYES MULTIPLE TIMES, HELPED PEOPLE, RESCUED PEOPLE, PLAYED PSYCHOLOGIST FOR MULTIPLE PEOPLE.
BUT YEAH, THIS FUCKING MANAGEMENT IS AN JOKE. WHERE IN THE FREAKING GOD DAMN WORLD IS MY PROMISED APPOINTMENT? NO: I ALWAYS GOT REFUSED BY THE ADMINISTRATION. MY LOCAL RECRUITMENT SEES THAT I WANT IT.
I AM DIFFERENT, SHOW DARE, MY MENTAL STRENGTH AND MOTIVATION ARE OFF THE CHARTS. I NEVER WILL GIVE UP ON THIS DREAM.

BELOW YOU CAN FIND ALL THE PROOF OF MY MOTIVATION: THE COMPLETE FUCKING STORY. WHEN I WAS 14. I KNEW THAT I WANT TO GO IN THE ELITE FORCES/SPECIAL FORCES. ON SEPTEMBER 2014 IT ALL STARTED BY THE TRIGGER OF THIS DREAM!

MOTIVATION LETTER 2018- WHO DARES, WINS- NEVER GIVE UP!

THE STORY BEHIND MY DREAM

THE DREAM THAT I FOUGHT FOR-MY LAST BREATH-I WAS SICK OF THIS MINDGAME/WHERE IS MY SECOND CHANCE THAT THEY PROMISED ME WHEN I HAD NOTHING? NOW AN BIG PORTFOLIO….

MY PEN IS MY WEAPON: MY FREE BOOK THAT PROVES THAT I REALLY DESERVE TO ACHIEVE THIS DREAM( read the god damn prologue. Full of proof that i really could go into this dream. The whole conversation from the selections till the commission)

THE FIGHT IS ON: WHO DARES, WINS[OPEN LETTER TO THE SFG(BEL)- JANUARY 2019]

THE INSANE STORY ABOUT THE CHASE OF MY MEDICAL FILE[FEBRUARY 2016]

MY AUTOBIOGRAPHY THAT WILL FUCK UP YOUR MIND/MY MOTIVATION TO REVEAL THE REAL TRUTH ABOUT MY LIFE/TO OBTAIN AN FAIR CHANCE FOR THIS DREAM

MY USER ACCOUNT FROM THE OFFICIAL FORUMS OF BELGIAN ELITE FORCES AND RELATED:NeverGiveUp

MY WORKOUT LOGBOOK AND SPORTIVE LIFESTYLE IN DETAIL

OLD TRAININGLOG EXAMPLES FROM 2016

ADHD IS NOT AN CRIME: HERE IS WHY…

ANOTHER PROOF THAT I LIVE FOR THIS DREAM: THE STORY HOW SPORT BECAME MY LIFE BY THE TRIGGER OF THIS DREAM

CAN YOU EXPLAIN MY DEDICATION IN TRAINING? I AM JUST AN GOD DAMN ATHLETE…[JUST WATCH IT]

WHAT ABOUT MY INSANE BACKLOG ON SPORT? 4 YEARS NEVER GIVE UP![17230 HOURS OF ACTIVITY IN JUST 4 YEARS TIME]

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

MY MOTIVATION TEXT WHEN I WAS 22/ WHEN MY DREAM WAS 2 YEARS LOCKED…[ I DID LIKE 120 HOURS ACTIVITY A WEEK, WAS ON 3 SCHOOLS IN 2016. THIS DREAM WAS MY EVERYTHING]

Een jongen met een droom. Een man met ambities. Een ongekende wilskracht en discipline is hier wel de juiste definitie van mij. Ik schreef op deze blog mijn gevoelens uit. Gevoelens die ik gewoon ergens kwijt wil. Het totale plaatje wil ik ooit in een boek verwerken.

Ik heb teveel doelen en leg daar de nodige restricties op. Continue ga ik in de clinch met mijn gedachten en visie. Maar mijn focus blijft zich nagel bijtend vasthouden op sport. Ik sport als uitlaadklep , vooral voor aan mezelf te werken. Ik train tot in het ongekende. Dit allemaal dankzij een droom die ik van jongs af aan had.

Mijn verleden is niet mals en dat heeft defensie geweten. Mijn second chance is gelukkig nog een feit. Dus zorg ik voor de nodige fouten en stabiliteit recht te zetten. Dit doe ik allemaal uiteraard met vallen en opstaan, trouwens een zin die ik wel meermaals gebruik op mijn blog. Oké, oké gewoonweg bijna altijd…..

Mijn droom werd dus getriggerd maar mijn sleutel voor de droom te starten heb ik nog niet verkregen. Daar ben ik dus nu kei hard mee bezig. 3 jaar lang zal ik hier nog eens een effort in steken. Alleen vergeet ik dat trainen een vorm van luxe is. Ik moet dus kiezen of de juiste knoop doorhakken.

Mijn doelen zijn dan ook sport gebonden zodat ik op mijn gemak kan verder trainen. Opgeven staat niet in mijn woordenboek, even eens als de term ‘slechte dagen’. Ik streef naar iets, proberen is een verkeerd begrip in mijn ogen. Waardoor dank aan bear grylls zijn survival tips. Niet dat ik perse hem ervoor nodig heb. Maar ik ben gewoonweg leergierig ingesteld. Het is dan ook leuk iemand met dezelfde visie te kunnen vinden , al dan niet in het echt. Zwart op wit is al een bevestiging genoeg.

Die persoon inspireert me ten slotte want hij was een lid van de SAS. 2 keer heeft hij de opleiding volbracht. Eenmaal met een niet geslaagd examen test. 1 maal met een succes. Het is al een prestatie op zich de opleiding binnen te geraken. Zijn doorzetting en mentaliteit inspireerde me dus wel een stuk.

Eveneens Steven Gelders zijn boek “mijn onzichtbare vijand”. Als je het nog niet doorhebt. Ik ga niet voor de makkelijke weg. Ik ga voor de moeilijke weg. Ik wil mezelf op de proef stellen en gewoon mijn droom verwezenlijken. Paracommando worden is dan ook mijn droom doel. Maar mijn ultieme goal is lid worden van de sfg.

Wie niet waagt, wie niet wint. Of beter bekend, wie durft, wint. Vandaar dat ik mijn training zo serieus neem. Mijn blog bestaat al sinds 2015. Deze is in reboot gegaan in het late 2015. Ik kan die niet altijd onderhouden. Ik kan alleen beloven dat mijn focus niet zal weg vallen. Zowizo zal mijn blog ooit weer een road to para bevatten. Maar dat zal zeker nog niet voor de eerste jaren zijn.

Waarom heb ik dan een site? Gewoon als uitlaadklep en als ontspannings moment. Toch heb ik deze zitten uitbreiden omdat ik anders teveel in mijn focus val. Mijn training brengt namelijk geen geld op. Ik moet dus juiste balans vinden tussen werk en trainen.

Helaas ook tussen genieten en mijn focus op sport. Ik had tal van foute vrienden en gebeurtenissen in mijn voorbije leven. Ik wil nu gewoon met een nieuwe lijn starten. Weg van die madness en echte waarde van vriendschap begrijpen. Me dus toewerken naar mijn droom.

Mijn site is dus een locatie waar mijn gedachten staan, een beetje een dagboek, een trainnings logboek, even eens een medium voor geïnteresseerden in mij te leren kennen in het echt. Want zoals je misschien al weet probeer ik zoveel mogelijk technologie vrij te leven……

DISCLAIMER: DEZE TEKST WERD GESCHREVEN OP 2016 ALS MOTIVATIE. TOEN WAS MIJN SITE EERDER EEN PRUTS BLOG. NU IS HET EEN VOLWAARDIG DOMEIN, VOLLEDIG FUNCTIONEEL, AL ZEKER GEEN BLOG MEER….

 

NEVER GIVE UP!

NEVER GIVE UP!