MY FIRST BOOK THAT I CAN LAUNCH. FREE. STAND ALONE. NOT MY AUTOBIOGRAPHY. AN ACHIEVEMENT FOR SURE![DUTCH ONLY]

MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION: DE LANGE WEG VAN AANPASSING

Today we are almost February 2018. My site just launched. And now i am here again with an big bang. This time the launch of my 3th and stand alone book. This book is only available in dutch. It is a start to show the world that i am serious about ‘MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION.” Feel and read the progression of my insane life. That has been confirmed by multiple instances or organisations. Feel my dream….

INTRO

cropped-15875016_368904040140791_3446894501162722990_o-e14927729852031.jpg

I am just 24 years old. Probably i have seen more trouble and hard events then you will ever experience in your life time.

Many people act like they are cool. I don’t act. Because i am cool already. My life is an insane rollercoaster movie. From broken boy to a boy on the streets. From a boy on the streets to an educated boy. From an boy with no degrees, no parents were he could count on, and so on. To an boy with an couple of degrees, with an self created website, and so on.

But for the most part. A man with an plan. An athlete with an dream. How far should you go? What is your mental limit? Do you love challenges, the unknown? Do you think that you got it? Do you really live for a dream?

Well, i am telling you. Because of my hard youth i was refused in the selection of the army. But i wrote an biography. They were speechless. Gifted me an second chance. This book here is an stand alone book, gathering of my evolution.

Feel and read the progression. This is just the beginning. I go all in with this book. Because believe it or not. This is the book that i will fire to the commission of defense. I go for the hard way. Someday i will achieve my dream….

“WHO DARES, WINS”

NEVER GIVE UP!

 

WAARSCHUWING

Dit boek bevat schokkende tekst, ongewone situaties.

Ik ben een jongen met een heel apart leven. Nu mijn pen hier kaatst ben ik ondertussen 24 jaar. Mijn leven is indrukwekkend, hallucinant, ongekend.

Dit lijkt allemaal zo egoïstisch. Een probleemkind met wat ‘issues’ zou je denken. In realiteit ben ik uitgegroeid tot een motivatie-bom.

Mijn droom stond vast sinds mijn 14 jarige leeftijd. Ondanks mijn probleemjeugd. Mijn sociale fobie die ik kreeg, die nergens meer te bespeuren is. De stempels van persoonlijkheidsstoornis en ‘borderline’ die ik geplakt kreeg. Was mijn liefde voor deze droom verwikkeld in liefdesverdriet. Ik werd afgekeurd qua objectiviteit.

Ik had nog een wapen in petto. Dat was namelijk mijn boek deel 1 in concept. Ik ben een jongen van een uit de miljoenen. Ik ben een van de meest gemotiveerde kandidaat-paracommando’s die je ooit zal hebben tegen gekomen.

Ik heb maar liefst op 1 jaar tijd nog een 2de deel geschreven(weer over de 600 pagina’s in A4). Daarna ben ik in actie geschoten. Ik heb een ‘site’ gebouwd, maar liefst 500 uur pompte ik erin. Die creëerde ik trouwens voor 90% in een bibliotheek. Eveneens dit boek hier. Een 3de.

Want dit boek is een bewijs van mijn ongekende mentale kracht en doorzet. Mijn boeken zijn mijn levenswerk. Dit hier is een afkooksel, een samenvatting. Veel minder hard, minder gedetailleerd. Maar toch nog een staaltje van jewelste.

(Schrijf fouten zullen zeker erin staan. Ik kan niks meer bewerken. Dit boek kwam onverwachts. Dus negeer de zovele keer ‘atleed’ of dergelijke.) 

Van intrekkende bij de oma, zonder diploma’s, probleemjeugd, zonder zo goed als geen ouders bij de hand te hebben, en ga zo maar door. Bleef ik niet bij de pakken zitten.

In tegendeel, ik gang hard. 12650 uur was ik actief de voorbije 3 jaar. Mijn ‘site’, mijn ‘backlog’ aan sport, dit boek, mijn motivatie en trainingsboeken, mijn vernieuwde blog(facebook), en ga zo maar door. Is dus een ware feit. Ik blijf studeren en werken…

Maar eens ik ‘groen licht’ krijg. Zal ik verdomme(!) een gat in de lucht springen. Met plezier alles laten vallen. Want ik leef voor deze droom.

Mijn eerste boek liet jullie, defensie/commissie, hoofd van medische dienst oriëntatie en onthaal. Hoofd van de selectiedienst. Geneesheer, en co. Doen inzien dat ik een superharde jeugd had. “ Je hebt godverdomme een harde jeugd gehad, rust nu maar uit, kom over 2 jaar terug, we zien dan wel…”

Wellicht een lichte vorm van me af te wimpelen op een vriendelijke manier. Ik was er kapot van. Maar zoals ik al zei…Ik blijf vechten voor mijn plek bij de elite.

En weet je? Ik ben ervan overtuigd dat ik op een dag een uitnodiging in mijn brievenbus krijg.

Dit boek hier is de enige manier om aan te tonen dat ik niet lieg, dat ik een motivatie-bom ben, dat mijn leven ongewoon is. Dat ik vecht voor een droom… Grondig evolueer, mijn rebelse kant altijd zal hebben, maar meer liet balanceren. Elk jaar word ik ouder en wijzer. “Dus neem die naam ‘ De rambo van Gent’ maar met een korrel zout. Er zijn een paar memoires waar ik dit claimde. Maar je zult zien dat ik meer en meer dit achterwege liet. Dat mijn activiteit en inzet al genoeg boekdelen sprak over mij.

Who dares, wins! Ik verwacht dan op z’n minst dat dit boek wordt uitgelezen, aandachtig wordt bekeken. Want je zal niet kunnen ontkennen dat ik echt hard leef voor deze droom. Dat ik echt wel de nodige ‘brains’ en capaciteit bij de hand heb.

‘MICHAEL’ AKA ‘NEVER GIVE UP’ AKA ‘MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION’

Met sportieve groeten…

 

NEVER GIVE UP!

DOWNLOAD IT NOW FOR FREE- CLICK HERE

472 PAGES. WITH PHOTOS AND SO MUCH MORE. THIS IS THE BOOK THAT I CREATED WITH MY SOUL. BUT NOT MY BIOGRAPHY. IN TOTAL AT LEAST 250 PAGES OF TEXT. QUALITY NOT QUANTITY…NEVER GIVE UP!

 

BUY IT ON DEMAND

My book is free. But it took me a lot of work. I was working day and night on this one. If you want to support me you can always buy it on demand. With an cover, real exemplar, professional print quality, and in full color.

CLICK HERE TO THE PRODUCT PAGE…

 

NEVER GIVE UP!