MENSEN VERANDEREN, TIJDEN VERANDEREN, RESULTATEN EVOLUEREN

WEBSITE

VOORWOORD!

Deze sectie gaat over mijn passie die ik als kind tot late tiener had. Namelijk de technologie. Het was kinderspel voor mij, altijd al geweest. Controllers waren mijn dagdagelijkse routine, eveneens de zoveelste nieuwtjes gaan opzoeken.

Op een dag wordt je oud genoeg, weet je waar je naartoe wilt met je leven. Gaming was mijn wereld voor effe alle zorgen weg te laten zinken. Later besef je dat het leven veel meer dan een spelletje bevat. Ik wou geen schermen meer, ik wou avontuur, het zelf ervaren.

Vroeger was ik ‘gamer’ in hart en nieren, nu ben ik een fanatieke sporter in hart en nieren.

Met deze sectie wil ik je aantonen hoe ik als ware ‘gamer’ in hart en nieren tot bijna anti-gamer overschakelde. Als je iets wilt, dan haal je het, mits de nodige wilskracht en inzet. Vooral de opofferingen voor toch dat ene te bekomen.

Ik was altijd al gebeten door sport. Maar in mijn jeugd was ik eerder een ‘casual’ dan ware sporter. Je bent nog jong en moet nog zoveel ontdekken. Gamer zijn is niet perse slecht. Maar voor 18-jarigen en erboven raad ik toch ten zeerste aan dat jeugdsentiment om te zetten in iets volwassene. Het leven draait niet om een spelletje, onthoud dat goed.

Hieronder kan je stap voor stap mijn bevinding lezen over technologie. Want, ja. Technologie-vrij leven betekend niet alleen wat games opofferen.

Mijn droom was het meer dan waard om mijn levensstijl zo drastisch te veranderen. Veranderen is een groot woord. Want ik groeide als het ware in mijn droom en mijn levensstijl. Alles voor mijn droom en doelen, alles voor mijn toekomst…

NEVER GIVE UP

DE 3 MEMOIRES IN AUDIO

DE HALLUCINANTE NOSTALGIE

Als jongere had ik een grote passie voor gamen, pas later toen ik openbloeide begon ik minder en minder te gamen, tot helemaal anti-gamer te worden. Om dat te bevestigen moet ik uiteraard bewijs materiaal op tafel leggen. Wel, deze onderstaande foto-collage spreekt boekdelen. Ik was een encyclopedie, heb tal van reviews, previews, guides en dergelijke geschreven. Eveneens de ‘internet-warrior’ zitten uithangen op forums. Ook heb ik tal van mensen geholpen. Het is hallucinant. Maar mijn leven is dat altijd al geweest. Ik ben gewoon extreem in alles. Die ene troffee van vroeger gaf me voldoening als kind. Naar mate als ik ouder werd wou ik eerder wat ‘achievements’ in het echte leven halen. Haal het maximum uit het leven…

In het ps4 tijdperk begon ik meer en meer interesse te verliezen in dat gamen. Af en toe was er nog zo een parel. Maar mijn sport was mijn alles. Ik heb denk ik maximum 2 weken lang een ps4 gehad. Ik had er denk ik wel een stuk of 4. Want zoiets van je afgooien doe je niet op 123. Want voor mij is tv, computer en dergelijke ook vergif. Alles voor mijn resultaten en mijn toekomstig ongekend avontuur. Ik wou avontuur, ik wou zoveel. Gaming is over and out….

ACCOUNTS DELETED

Ondanks zovele jaren aan backlog en kosten heb ik zonder pardon mijn accounts verwijderd. Zelfs de gekoppelde e-mailadressen, en zelfs permanent bij de support dienst, zodat ik wist dat het zeker gewist was. Mijn profiel zijn log dwaalt alleen nog rond in het internet. Maar de accounts zelf bestaan niet meer.

NOG EEN PAAR AMATEURISTISCHE CLIPS…

Dankzij de ps4 kon ik beginnen met wat montages en video’s. Eerder amateuristisch, want het programma stond nog niet optimaal. Dit waren wat experimenten. Echter toen ik aan een project bezig was, wat maar liefst uren in beslag nam, verwijderde ik per ongeluk de inhoud, omdat ik dacht dat de inhoud opgeslaan was in de montage zelf. Pijnlijk, maar sinds dan besefte ik maar al te meer dat je al die zieke clips niet moet gaan maken. Het was mijn hoogtepunt. Cross-over kills, hoge kd’s, tank vs jet, rpg vs everything en zovoorts. Wel, het is geen drama. Eveneens toen ik de optie weigerde als 16 jarige een MLG carrière te gaan uitbouwen. Yeah right, ik was mijn leven niet beu. Ik wist wel dat ik ooit ging stoppen… Sinds mijn 20 jarige leeftijd was dat dus het geval, sinds mijn 21 jarige leeftijd begon ik zelfs al anti-gamer te worden, sinds mijn 22ste restricteerde ik het van mij…

NOTE: Sommige video’s hebben een trage intro van wel 40 seconden. Daarna begint de actie ‘non stop’

 

SLOT: GAMING IS VERGIFQuickSign_S1111

GAMING IS VERGIF:
DE TRAILERS HYPEN JE. OP DEN DUUR KOOP JE HET
DAARNA BLIJF JE ERIN HANGEN

Effecten:
-JE WORDT SNEL MOE
-JE WORDT LUI
-JE WILT STEEDS MEER

Gaming is drugs…..

PERS CONFERENTIES: ZIJN EEN INJECTIE DRUGS
TRAILERS: ZIJN EEN SHOT VOOR BEPAALDE DUUR

Geloof je me niet?

220 MILJOEN KOPIES ZIJN ER VERKOCHT OP DE GTA REEKS
JE KRIJGT MEER EN MEER TRAILERS TE ZIEN
DE PLATFORMEN WERKEN NU MET INTERNET VOOR JE NOG MEER AAN TE ZETTEN TOT KOPEN…
OP YOUTUBE STAAT HET VOL VAN COMMENTS DAT ZE NIET KUNNEN WACHTEN, ETC
YOUTUBERS ZIJN INTERNET FAMOUS MAAR ZET ZE IN DE ARBEIDSMARKT EN NIEMAND KENT ZE. ZE ZETTEN AAN TOT KOPEN EN ZIJN TEGELIJKERTIJD VERSLAAFD. ZE KRIJGEN EARLY ACCES EN GRATIS COPIES OF ZELFS SPONSORINGEN. DOOR HET GELD ZIJN ZE VEREEUWIGD IN HUN GAMING.

Wat beter te doen?
– WERKEN
-SPAREN
– VEEL BUITEN GAAN
– SPORTEN
– CULTUUR OP DOEN
– SCHRIJVEN
– LEZEN
– ONTMOET NIEUWE MENSEN… CONTINUE
– ZET DOELEN IN JE LEVEN
– BIJ-SCHOOL OF VOLG EEN OPLEIDING/CURSUS
– REIS
– DOE EEN ACTIVITEIT
– TOUR EEN BEETJE
– SPREEK AF MET JE VRIENDEN
– KOOK
– DOE KENNIS OP
– ENZ

PROBEER HET! NU HET NOG KAN!
DON’T WASTE YOUR LIFE, USE YOUR LIFE WISELY.
ENJOY LIFE HEALTHY….

12/09/15:ZIEK EN REVALIDATIE: 1 week binnen opgesloten. Wat te doen?
HOLY COW AND ITS TRUE: Toch nog die MGS V bundel gekocht. Wat begon met een paar uur begon al snel meer en meer te worden zonder dat je er controle over hebt!

WEG MET DIE BUCHT!!!!! —> KEEP HEALTHY !

IN 2018 I CREATED AN NEW ACCOUNT TO TEST ME. ALSO A TWITCH CHANNEL. https://www.twitch.tv/promw2player

NEVER GIVE UP