DE ALLERLAATSTE POGING WAAR IK ZELFS NIETS VOOR HOEF TE DOEN: MIJN INZET SPREEKT BOEKDELEN OVER MIJ. NU HOEVEN ER ENKEL EN ALLEEN NOG OGEN WORDEN GEOPEND. WHO DARES, WINS-MICHAELGENTCITY

BEFORE I EVEN START: I DO EVERYTHING FOR THIS GODDAMN FIGHT:

LINK: WHO DARES, WINS[THE FIGHT OF AN DREAM SINCE 2014]

TAV: Lt. Col. GS Etienne Schmitz, Commander of the (BEL) Special Forces Group. En iedere andere connectie/hoog geplaatste van defensie die zijn ogen eens open doet. 

Na 7 jaar bezig geweest te zijn met mijn levenswerk. Jaar na jaar bleef dingen verwezenlijken. Defensie sprakeloos zette op de commissie van de selecties in beroep toen ik enkel dit eerste deel van mijn boek had in alfa fase, geen maatschappelijke ondergrond had. Uitgegroeid ben tot een atleet met een insane backlog aan sport. Unieke skills heb ontwikkeld zoals voeling met de koude, verscheidene vechtkunsten op mijn eigen, wellicht bijna of al een wereld record op de inverted sit-up…. is het dus eindelijk tijd geworden om mijn ongekende mentale kracht naar de wereld te tonen. Wegens een probleem matische jeugd dachten ze bij defensie dat ik rust nodig had, Kreeg ik een P5 op basis van E( emotionaliteit). Maar mocht ik terugtoetreden op z’n minst na 2 jaar. Echter is dat management zo een hels probleem dat ik die mindgames van continue pogingen te wagen beu was. Serge en kris van rekrutering Gent zagen mijn gedrevenheid, motivatie, velen begrijpen niet waarom ik niet mag toetreden. Na het geslikt te hebben heb ik me maar gefocust op mijn doelen in het burgerlijke. En nu zal vroeg of laat de wereldpers op mij afspringen. Ik heb een platform gecreëerd vol van inspiratie naar anderen toe. Mijn boeken zijn mijn levenswerk. En deze video van wel 61 minuten lang zal dat eens en voor altijd duidelijk maken. Voel de verdomde evolutie, voel mijn mentale kracht naarmate de video op zijn einde komt. Ik geloof niet in mirakels. Maar als ik van mijzelf mag beseffen dat mijn leven nu al als een film afspeelt, dat ik nu zovele anderen aantrek door mijn positiviteit ondanks ze mijn verleden niet kennen, als het ware een (levende) legende ben in mijn stad. Met mijn boek in medische expertise geraakte. Nooit mijn kop liet hangen en continue bleef verwezenlijken. Wel, dan weet ik dat het onmogelijke niet bestaat. Ik ben er nu 25. Of het nu anoniem gebeurd, in een spoed procedure, in toegeving… Weet ik nog niet wat. Wel, ongeacht hoe het gebeurd ben ik bereid nog steeds toe te treden. Ben ik bereid te sterven voor deze droom. Jaren deed ik research, mijn levensachtergrond past in dit plaatje als job functie , al van mijn 14 jaar wist ik dat ik op een dag naar de special forces zou of wou gaan. 

Onderstaande video is de video die boekdelen over mij spreekt in grote lijnen. Want mijn boeken zijn mijn levenswerk. Vooral ben ik iemand die vooruit denkt, productief en creatief denkt. Ik blijf gaan. Wat gebeurd is maar gebeurd. Nu begin ik verdomme populair te worden in het nachtleven door mijn zogezegde energie, positiviteit, legendarische dansen als de muziek mij mee heeft. Terwijl ze ineens niet wisten wat er echt achter mijn leven schuilde. Zie, ik blijf gaan. Ik ben fearless, ongekend mentaal krachtig, heb tal van levenslessen en mensenkennis op mijn kerfstok. Ik weet niet wat er de komende jaren gaat gebeuren. Maar oh boy, wat hoop ik dat ik ooit somehow toch de kans krijg moest defensie in Brussel eens zijn ogen open doen. Wel, zowizo zal mijn website vroeg of laat gevonden worden. 

WHO DARES, WINS 

MICHAELGENTCITY AKA MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION 

WEBSITE GUIDE

NEVER GIVE UP!