IK KAN HET VER SCHOPPEN MET DE NODIGE TIJD EN STEUN, MET VALLEN EN OPSTAAN!

Weet je, ik ga geen excuses gebruiken van mijn verleden. Wel wil ik erop benadrukken dat ik een talent ben, in maatschappelijke woorden, want talenten bestaan voor mij niet. Alles draait om wilskracht, gewenning, enzovoorts. Oefening baart kunst, zei ik altijd…

Toch wil ik er geen doekjes om winden dat ik ver sta in mijn sport, ik sta nog in mijn kinderschoenen, wordt belemmerd door de maatschappij. Want trainen is een luxe.

Toen ik in 2014 begon te trainen door de ‘trigger’ van mijn droom, begon ik meermaals mensen te verbazen. Ik ontdekte mijn zogezegd talent.

Ik ben een gevorderde loper, mountainbiker, zwemmer, en noem maar op. Dit is niet voor de show. Want ik geniet van sport, ik geniet van me af te matten. Het is mijn uitlaatklep. Ik heb van september 2014 tot en met januari 2015 ongestoord kunnen trainen.

Ik trainde en trainde, continue evolueer ik. Continue ging ik voor nieuwe resultaten. Mijn sportinteresse werd uitgebreider en uitgebreider. Boks, kickbox, krav maga, enzovoorts. Begonnen op mijn verlanglijst te staan. Alles kost namelijk geld. En laat nu dat hetgene zijn dat ik niet heb.

Meermaals wou ik me bewijzen op loopwedstrijden. Maar ik had verdomme geen tijd of gewoonweg geen geld! Ik garandeer u dat ik de 10 km in 36 minuten zal vestigen in de komende jaren. Maar wat ik nog meer kan garanderen is dat ik mijn talent ten volle kan benutten met de juiste ‘tools’, de nodige tijd en steun.

Ik garandeer u dat ik zonder pardon op de olympische spelen zou kunnen belanden. Of ergens in de topsport. Ik wil mezelf bewijzen. Ik wil mezelf kunnen ontplooien. Ik weet dat de 10 km in 30 minuten voor mij haalbaar is. Want ik hou wel van een challenge. Mijn vo2 max liegt er niet om.

Ik zoek dus mensen die in mij geloven. Sponsors die men talent ten volle kunnen laten benutten. Als ik eerlijk mag zijn. Ik doe niet liever dan bewegen. Er zijn maar 3 jobs die ik echt massa’s graag zou doen.

Dat is oftewel dus mijn droom. Namelijk bij de ‘special forces’ geraken. Eerst de para’s uiteraard. Ik wil gewoon tot de limiet gaan, mezelf continue verleggen, nieuwe resultaten halen. Persoonlijke records neerzetten…

Mijn 2de job die ik dus graag zou willen doen is een professioneel (tri) atleet zijn. Mijn zwemmen is allesbehalve professioneel, eerder amateuristisch. Maar ik neem nu de nodige zwemles. Lopen is mijn specialiteit, maar de laatste 10 maand heb ik amper gelopen. Ik heb 1001 doelen.

Toch zijn dit dus de 3 hoofdwegen. De 3de is namelijk gewoon iets in de sportsector doen. Of een job aannemen in de horeca of het nachtleven. Ik kan geen enkele pint tappen. Maar ik ben sociaal en leergierig.

Optie 3 is er omdat dit de gulden middenweg is. Ik ben dan misschien niet professioneel bezig. Ik kan dan tenminste ongestoord trainen tot in het ongekende.

Help me, steun me, support mij, geloof in mij.

Alvast bedankt voor het lezen van dit bericht, i am out…

NEVER GIVE UP!