MIJN VOEDINGSSCHEMA

15241239_348749995489529_1289561833075642318_n

OPGELET: Dit schema is mijn persoonlijk voedingsschema. Ik ben niet verantwoordelijk voor schade of dergelijke. Dit schema staat online voor aan te tonen hoever ik me push. Ik sta onder een sport-diëtist. En zelfs daar ging ik meermaals mee in de clinch. Probeer me niet achterna te gaan. Of laat je medisch opvolgen. Ik verbrand zo een 3000-4000 calorieën per dag. Ik weet waar ik mee bezig ben. Op rustdagen verbrand ik nog makkelijk meer dan 50% van mijn actieve tijd. Op een training kan ik al makkelijk aan 3000-4000 calorieën zitten per sessie. Bedankt voor het lezen van dit bericht.

NEVER GIVE UP!

Zo, eindelijk heb ik wat tijd om deze rubriek af te werken. Mijn voedingsschema is dus de basislijn, net zoals mijn restricties kan ik dus hier en daar eens afwijken. Anyways, het zit gegraveerd in mijn geheugen. Je moet je lichaam leren kennen, leer ernaar luisteren, accepteer zijn signalen, negeer ze niet. Ik ben strikt met voeding. Enkel chocolade durf ik nog eten als bucht, gewoon omdat ik een belg ben? Nee, gewoon omdat ik weet dat ik soms een overvloed aan suiker kan gebruiken. Na een wedstrijd bijvoorbeeld, of als oppepper. Dit kan dus door middel van chocolade, koffiekoeken, en ga zo maar door. Maar fastfood en dergelijke? Die krijgen geen kans bij mij. Vraag dat maar ooit eens aan mijn zus en co. Ze snappen het soms niet, maar accepteren het wel. Wel, de quote die ik meekreeg van een professionele test zal me altijd nablijven. ” Je bent een voorbeeld voor de maatschappij op vlak van voeding”. Zoals je ziet is geloven in jezelf, en je nooit laten beïnvloeden toch echt wel niet zover gedacht. Nee, nee. Ik weet waar ik mee bezig ben!

Vroeger experimenteerde en experimenteerde ik. Ik moest het verband begrijpen tussen de voeding en de energie. Niet aan de smaak! Chips, dat was de moeilijkste voor van mij af te krijgen. Totdat je besefte dat je eigenlijk het at door de kruiden. Want moesten die kruiden er niet op zitten had je wellicht niet die zogezegde drang naar chips. Ik kan zo blijven uitleggen. Maar dat ga ik niet doen. Je moet het leren kennen, begrijpen, ermee experimenteren, enzovoorts. Voor mij draait alles om de juiste brandstof. Want dat verdient mijn lichaam. Net hetzelfde van de stomste signalen. Een gouden tip: Drink tijdig, laat je niet misleiden door honger, eet gewoon iets gezond, ookal dacht je aan die ene dichtstbijzijnde voedingtent. Nee, kakken! Kakken, dat is een gouden tip. Geloof het of niet. Maar kakken kan wonderen doen. Haha, wat schrijf ik hier. Genoeg gekletst…

Yoghurt en dergelijke dat is allemaal bijzaak. Mijn voedingsschema hieronder dat is de noodzaak. Ja, je kan eens wat meer eieren eten, meer brood en noem maar op. Ik kan killo’s spaghetti binnenkappen als het moet. Nee, ik heb het niet over bulken. Want daar doe ik niet aan mee. Een gezonde voeding+ natuurlijk trainen. Op een dag haal je me wellicht in…. Discipline, wilskracht, regelmaat, het wennen met vallen en opstaan. EN JE KOMT ER WEL!

IMG_0005

NEVER GIVE UP!