STATEMENT NAAR DE PERS TOE

15349621_352761028421759_4151446200303130031_n

Wete. Dit boek gaat mensen doen verbazen, de ogen doen opentrekken, heel misschien doen inspireren. Eveneens zal het mensen doen shockeren. En zelfs doen blijten. Dit verhaal is niet voor de gevoelige weggelegd. Toch vind ik dat ik het recht heb mijn verhaal te uiten naar de buitenwereld toe. Waarom ik er zo overtuigd van ben dat dit verhaal de wereld rond zal doen gaan? Het is uniek, een Vlaamse primeur, zelfs een wereldprimeur. Dit kan zo verfilmd worden en op het witte doek verschijnen. Meerdere mensen konden mijn woorden niet aan. Dit boek is hard, dat zeg ik je.

Er is maar een probleem. Ik wil mijn boek uitbrengen met mijn woorden. Ik ben niet het type nl-jongentje. Ik heb zoveel mogelijk mijn lay-out zitten aanpassen. Maar mijn woordkeuze en spelling die wil ik echt geen haar veranderd zien moest dit boek ooit in de rekken liggen. Ofwel is het op mijn manier te doen. Ofwel laat ik het zo totdat ik een oplossing vind. Mijn woorden zijn een storm van woorden en emotie, geen hooggeschoolde tekst. Eerder een schrijfkunst. Een schrijfkunst die er zo uitrolde. Omdat het nu eenmaal in mijn geheugen gebrand staat.

Ik heb daar aan de ene kant zeer veel van afgezien en goud in handen. Aan de andere kant wil ik gewoon mijn verhaal uiten. Alleen op mijn manier!

Het zal een moeilijke opgave zijn dit boek zo in de rekken te verkrijgen. Maar ik zeg altijd…De aanhouder wint!

NEVER GIVE UP!