STEUN MIJ, KOOP HET BOEK IN CONCEPTVORM!

 

Een boek schrijven vergt energie. Ik zelf ben nu niet echt het typetje dat mooi ‘nl’ spreekt. Mijn boek wil ik op mijn manier op de markt brengen. Ik wil het dus op mijn eigen houtje verrichten. Al die afdrukken kosten massa’s veel geld. Ik moet dus ergens beginnen. Mijn boek is zo goed als af, alleen staat het nog vol fouten, verkeerde spellingen, enzovoort.

Toch is het al een ruwe parel aan het worden. Degene die me willen steunen kunnen op onderstaande link klikken. Door op deze link te klikken krijg je mijn conceptvorm in handen. En dan wel letterlijk! Alles is op professionele wijze gedacht., alles blijft hoe het is, hoe ik eraan begon met mijn eerste letter te schrijven met die ene pen van mij. Mijn boek wordt een hit!

Die zin klopt niet echt, haha…

Anyways, ik wil mijn levenswerk niet rushen. En al zeker niet aangepast zien. Het is mijn baby. Ik heb dit kind nu al een goede 5 jaar in bewaring genomen. Wel, nu is hij eindelijk publiekelijk te verkrijgen. Later zal mijn kind volgroeid zijn. Nu moet het nog groeien. Maar een groeiend kind bezichtigen is toch ook wel de moeite. Vandaar dat ik met trots kan mededelen dat je vanaf vandaag mijn boeken in conceptvorm kan kopen!

GRATIS/HARD/472 PAGINA’S/NIET VOOR DE GEVOELIGEN

MIJN 2 DELIGE BIOGRAFIE IN DE STORE TE VERKRIJGEN…

NEVER GIVE UP!