MIJN DAGELIJKSE ACTIVITEIT

uurrooster

WAT ER BIJ KOMT KIJKEN: 200 km per week afleggen op mijn mtb. Indien de fiets kapot is ga ik tevoet of neem ik de bus. Meestal leg ik dan een goede 120 km af op nog geen 3 dagen tijd! Niet te vergeten dat het mentaal heel zwaar is amper ontspanning te hebben en continue te moeten leren of les te hebben. Sport is dan mijn ontspanning. Het is een actieve ontspanning. Voor me mentaal optimaal te zetten neem ik dus veel tijd voor mezelf. Ik luister zeer veel muziek. En, ja. Zij maar zeker dat ik af en toe er als een vot bij loop. Immens moe, dan maar op wilskracht. Het is dan misschien raar dat ik niet spraakzaam ben tegen mijn medeleerlingen. Ik geraak dan ook gewoonweg niet meer uit mijn woorden van de vermoeidheid. Als ik dan nog eens de tegenslag van armoede mag ervaren is het plaatje echt wel afgerond. Ik heb geen pc en toch doe ik een ict-opleiding. Tja, het was dan ook mijn 2de passie. Ik wil gewoon voldoening uit mijn diploma’s halen. Tegelijkertijd wil ik gewoonweg aantonen dat ik wel degelijk veel van technologie ken. Want ik blijf erbij. Technologie komt niet in mijn kot! Ik wil geen schermpjes voor mijn ogen, ik wil resultaten voor mijn ogen! We zien wel, want een console kan nu denk ik echt wel geen kwaad voor effe alles te compenseren. Zowizo weet ik een ding. Dat is het feit dat ik het gewoonweg ver ga schoppen. Ik doe er dan ook veel voor, leef ervoor, en offer er veel voor op. Eens die opleidingen zijn afgerond zal ik die ontspanning al zeker niet meer nodig hebben. Nu is het dus gewoon effe 2 jaar op de tanden bijten…

NEVER GIVE UP!