MIJN CONCEPT ROAD MAP ALS STUDENT

15129598_343792689318593_7524882520676033791_o

ROAD TO THE SFG

27 JULI- AUGUSTUS 2016( DE RECAP)

HEL WEEK 1: 120 uur fysiek en mentaal werk verricht op 21 uur slaap en 15 uur aan dutjes.( 120 km gewandeld, 250 km gefietst, oma bezocht in ziekenhuis om de 3 dagen, huishouden, 2 uur zwemmen, 6 uur fitness, 400 A4 bladzijden met de hand geschreven, 30 uur in tekstverwerkers zitten werken, nog een een goede 20 tal uur aan mijn website zitten werken, cv en 3 motivatie brieven uitgewerkt, 80 euro gespendeerd aan cv en motivatie brieven in copy center, nog een goede 2 uur gesolliciteerd, inclusief feedback zitten vragen bij de werkgevers, en nog een 7 tal km gelopen in 30 minuten, eveneens nog naar het wassalon gegaan, uiteraard ook nog de nodige boodschappen verricht, ook nog eens naar de kinesist gegaan)

HEL WEEK 2: 80 uur mentaal en fysiek werk verricht op 70 uur slaap( 20 km gefietst, 60 uur in tekstverwerkers zitten werken, 30 min fitness, huishouden, iemand zijn kot opgekuist, maar liefst 12 vuilniszakken kunnen vullen, 40 pizza dozen en dergelijke geplooid, een stuk of 8 Isimo stroken zitten kapot maken, 20 kilo aan vuile was gesorteerd en nog tal van dingen geordend. Waarom deed ik het? I don’t know. Aan de ene kant kon ik het niet meer aanzien. Aan de andere kant wou ik ook iets aan mijn handen. Good karma of niet? Ik wou mijn buur weer eens een duw in de rug geven.

14 AUGUSTUS: geen hel weken meer, wel complete vermoeidheid, oververmoeidheid weliswaar. Toch nog 4 uur in tekstverwerkers gezeten, daarna kon ik geen letters meer zien. Dringend slaap nodig. Maar toch zijn we nog gaan kijken voor afspraken: bij kisp, bij de zwem coach, bij de vdab, en de vab. Oh man , ik moet echt dringend slapen, haha. Vervolgens moet ik nog naar een intake gesprek gaan. Ik ben maar mijn vermoeidheid eruit gaan kloppen door een half uur in het ijsberen bad te gaan zitten, 1 km te zwemmen in 18 tot 22 minuten, en nog eens een 30 tal km gaan fietsen. Verder ben ik gestopt met mijn boek te bewerken. Toch al road-maps zitten maken voor de visitekaartjes en mijn nieuwe site. Nu goed eten en rusten!

18 AUGUSTUS: 10 uur 45, intake gesprek bij kisp. 14 uur, gesprek bij de vdab, eveneens oude rapporten, certificaten, enzovoort, gaan opvragen en vervolgens op een later tijdstip bij kisp af te geven

RVA?: zal ik de rva moeten vragen voor mijn opleiding te mogen starten?

MAANDAG 22 AUGUSTUS: training weer hervatten( fitness en conditie, gewoonweg mijn routine die ik normaal gezien elke dag respecteer)

26-30 AUGUSTUS: nog een hel week om het af te leren?( 100 km wandelen, fitness, 50 kilo boodschappen, altijd maar juist op tijd kunnen slapen, de vrijstellingsproeven uiteraard.)

31 AUGUSTUS: onthaaldag kisp( nog 70 euro kosten aan cursus, maar toch mogen inschrijven)

SEPTEMBER 2016
START ZWEMLES: elke woensdag om 20 uur in het zwembad van rooiegem
START OPLEIDING FITNESS INITIATOR: dinsdag en donderdag in de avond. Van 18:30 tot 22 uur, in sint-denijs-westrem
START OPLEIDING: BESTURINGSSYSTEMEN EN NETWERKEN: dinsdag en donderdag overdag van 8:45 tot 12:15, van 12:15 tot 16:15 in campus Mariakerke( 30-45 min duurt het met de fiets om daar te geraken, buzypass aangeschaft voor in geval van)
START OPLEIDING AAV: maandag,woensdag en vrijdag overdag van 8:45 tot 12:15, van 12:15 tot 16:15 in campus Mariakerke( 30-45 min duurt het met de fiets om daar te geraken, buzypass aangeschaft voor in geval van)
TRAINING: MAANDAG EN VRIJDAG AVOND NA SCHOOL
EVENTUEEL WEEKENDWERK IN HORECA OF BARS?
31 SEPTEMBER: DEADLINE VAN MIJN 4 BOEK CONCEPTEN, EVENEENS VAN MIJN WEBSITE TE GAAN LANCEREN, INCLUSIEF DE NODIGE VISITEKAARTJES

DECEMBER 2016
DEADLINE TRAINING FASE 1
DEADLINE VOORLOPIG RIJBEWIJS B( alleen op straat, en dus zonder begeleider op de baan mogen oefenen.geen standaard voorlopig rijbewijs!)
DEADLINE SURVIVAL 4
LOOPWEDSTRIJD: de winter run van gent

FEBRUARI 2017
GETUIGSCHRIFT INITIATOR BEHAALT
ZWEMLES VOLTOOID: klaargestoomd voor brevet hoogredder te gaan halen. Inschrijven voor de cursus hoog redder!

APRIL 2017
WEDSTRIJD: hogeschool challenge run: editie 3!

JUNI/JULI 2017
START CURSUS HOOG REDDER

AUGUSTUS 2017
BREVET HOOG REDDER IN DE POCKET
DIPLOMA IN DE POCKET!

NEVER GIVE UP