WOORD VAN DE SCHRIJVER

15826098_368927816805080_7973934262407593812_n

In tegenstelling tot het eerste deel van dit boek is dit deel dus niet voor een stuk geschreven met een ipod of iphone. Het is dus wel nog altijd geschreven met een ipad. Vooral de macbook pro en de imac hebben hier een deel van uitgemaakt. Toch is er iets speciaals aan dit deel ter vergelijking met het eerste deel van dit boek. Dit boek is namelijk continue geschreven in vorm van memoires. Memoires die ik eerst altijd schreef met de hand om ze vervolgens te gaan digitaliseren, dubbel werk dus. Wel, het was het meer dan waard. Ondanks ik het soms als een hel kan omschrijven dit alles daadwerkelijk te kunnen neerpennen. Nee, niet omtrent emotie. Eerder omtrent de zovele tijd die ik hier instak. Oke, ja. Mijn eerste deel zal nooit overtroffen kunnen worden. Het was dan ook mijn meesterwerk. Hier zul je dan misschien amper foto’s in terugvinden, wel dus weer een hele hoop tekst. Een hoop tekst die ik deze keer real-time of toch niet ver verwerkte als een mémoire. Dit boek is dus voor 80% geschreven op nog geen 7 maand tijd. Vraag me niet hoe hoe ik het deed. Een woord: gekkenwerk. Tja, ik leef voor een droom. Stilzitten is aan mij niet besteed. Ik ken dat, ik schrijf en schrijf met de hand. Dan lijkt die ene stapel aan geschreven memoires dan maar groter en groter te worden dat je er nog tegen opziet alles daadwerkelijk te gaan digitaliseren. Ik haat getreuzel, ik haat uitstel. Toch ben ik eens af en toe hardcore gegaan. Op nog geen 2-3 weken tijd heb ik alles zitten digitaliseren voor 70%. Dit ten kostte van mijn hygiëne en weet ik nog niet allemaal wat.

Tja, tijd kost tijd voor mij. Tijd kost gemiste kansen. Ik heb verdomme nog maar 3 jaar de tijd mijn droom tot een werkelijkheid te brengen. Terwijl ik dit hier zit te schrijven ben ik dus nu bezig met hoofdstuk 8 van dit tweede deel uit mijn boek. Ik wist eerst niet wat te schrijven als voorwoord voor dit tweede deel van mijn boek. Maar op een geheven moment kreeg ik zoveel ideeën dat ik zelfs al weet hoe ik mijn derde en laatste deel van dit boek zal gaan noemen. Eveneens begon ik nu een prologue te schrijven voor het eerste deel van mijn boek. Verder begon ik een site te creëren, met templates weliswaar. Toch stak ik daar ook nog een goede 200 uur in. Als dat nog niet genoeg is heb ik nog 3 extra boeken in petto. Geloof het of niet, maar ik ben wel degelijk met 4 boeken tegelijk bezig. Ik heb er dus minstens al 6 op het programma staan. Deel 1 en 2 zijn bijna af. Een of andere survival gids zit nog in zijn concept-fase. Mijn vierde boek daarentegen is gewoonweg mijn trainingslogboek die ik ga digitaliseren. Omdat ik daar dagelijks mee bezig ben heb ik dus onbewust al een vierde boek op zak. Man, 22 jaar. Ik heb een site en al 6 toekomstige boeken op mijn geweten. Het volgende is dus nu die werkloosheid gaan aanpakken. Eveneens al die doelen gaan verwezenlijken. Lady’s and gent’s, mag ik jullie met trots mededelen dat dit boek dus al die dingen zal gaan aankaarten? Hoe ik het dus deed lees je dus straks. Naast al dat schrijven zou je al bijna vergeten dat er nog zoiets bestaat als de realiteit. Al dat schrijven heb ik dus zitten combineren met al mijn doelen. Ik heb dan ook al een top-conditie opgebouwd. Door zo weinig te moeten slapen en zoveel te kunnen combineren is dit boek dus een werkelijkheid geworden.

Maar vergis je niet, ik had wel degelijk weer te maken met onverwachtse scenario’s aka moeilijke tijden. Moeilijke tijden of niet, slechte dagen bestaan voor mij niet. Ik had wel zeker de nodige discipline en doorzettingsvermogen nodig om dit alles te verwezenlijken. Vooral moest ik zeer veel op mijn tanden bijten, mijn hoofd koel houden en me er doorheen gaan pushen met mijn wilskracht. Ik ben blij dat het nu eindelijk af is. Dit tweede deel van mijn boek heet dus MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION- EEN IDENTITEIT VERKRIJGEN IN DE MAATSCHAPPIJ.

Ik dank jullie alvast voor het lezen van dit boek. Nu moet ik gaan want ik heb nog mega veel werk te gaan om daar uiteindelijk bij mijn droom te kunnen staan!

NEVER GIVE UP