INTRO

16196011_381506458880549_8422977302509513293_n

Dit boek kwam onverwachts in me op. Ik heb zoveel mensen kennis en overlevingstechniek ontwikkeld door de zovele barre omstandigheden en de zovele voorbije gebeurtenissen.

Het leek me tof mijn kennis met de buitenwereld te delen. Ik startte met een skill boekje te schrijven voor mezelf. Dat skill boekje werd uitgebreider en uitgebreider dat ik op een gegeven moment dacht een boek aan mensenkennis te gaan schrijven. Later dacht ik mijn training logboek erbij te gooien. Maar dat fitte niet echt. Ik brainstormde en brainstormde om uiteindelijk dat skill boekje te scheiden in een survival gids en een licht skill boekje.

Alweer had ik het mis. Ik keek naar mijn kast. Daar lag iets genaamd” BEAR GRYLLS- SURVIVAL ELKE DAG” Toen wist ik het! Ik ga mensen inspireren door vorm van een survival en droomgids te combineren tot een geheel. Dit boek heette dus uiteindelijk: MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION: survivalen en dromen verwezenlijken.

Alles paste nu goed op elkaar. Alleen moet ik je er wel bij melden dat ik survival in de zin gebruik van te overleven in onze maatschappij en samenleving. Eens je survival in kennis neemt dan pas kan je dromen gaan beginnen verwezenlijken!

Vandaar dat dit boek nu hier voor je ogen ligt. Ik hoop alvast dat je er iets aan hebt, er iets van hebt opgestoken. Dit boek is eens kort en bondig geschreven. Nikst te emotie, hier draait het om mijn kennis die ik je meegeef.

Veel leesplezier en alvast bedankt voor het kopen van dit boek.

NEVER GIVE UP!

( placeholder, intro is veel te lang)