INTRO

16195051_381506655547196_2942545038517105469_n

Deel 1 ging over mijn jeugd. Wat uiteindelijk maar bleef uitbreiden. Er was geen stoppen meer aan. Ik zat in de clinch van zovele emotie. Was gepakt van de gebeurtenissen waardoor ik brak. Om uiteindelijk als een boy op het straat te gaan, yolo, zeg maar. De zovele onverwachtse gebeurtenissen en tegenslag maakten me echter hard en rap matuur. Ik werd zelfverzekerder dan ooit. Het begin van mijn droom na te jagen begon nu echt wel een realiteit te worden.

Deel 2 ging dan weer over het in de knoop zitten met mijn zovele visie’s en onwetendheid. Ik bleef maar ideeën krijgen, en bleef maar vervreemden van de maatschappij. Om uiteindelijk dat boek voor 80% in rap tempo te gaan schrijven. Kwaliteit, weliswaar. Want ik schreef op gevoel, niet voor het geld. Toch zocht ik dus erkenning en de nodige oplossing hoe ik mijn droom kon waarmaken. Ik heb geknokt met mijn eigen, eveneens heb ik weer het een en het ander meegemaakt. Maar deze keer ging ik dus continue in evolutie. Ik ging jagen naar die ene droom. Nee, ik offerde er ongekend veel voor op, veranderde drastisch. Mijn droom werd mijn levensstijl. Ik stond dus dag en nacht op met mijn droom. Ik was anders dan de rest. Dat wist ik, maar dat klonk te egoïstisch. Ik moest voor die stabiliteit zorgen. Een online visitekaartje plus de zovele de zovele doelen die ik voor ogen had waren dus de oplossing. Mijn boek werd nu voor 20% een road-map. Een road-map waar ik met bloed, zweet en tranen me dag en nacht heb in verstikt, me er vervolgens heb naar opgewerkt die madness te halen.

Deel 3, dit deel dus, hm. Wel, we komen van een zeer lange weg. Eentje die onmogelijk leek. Toch had ik de ongekende motivatie en discipline die dan toch te gaan verwezenlijken. Dit boek is dus het laatste deel en heet dus: MY LIFE, MY STORY, MY PROGRESSION-DE DROOM WAAR IK VOOR VOCHT. Deze keer dus geen dromen meer. Maar dus wel degelijk het laatste verhaal dat ik kan gaan neerpennen. Het verhaal waar ik hard voor heb gewerkt. Deel 1 en 2 stoomden me dus klaar voor me naar die droom toe te werken om uiteindelijk die te kunnen gaan verwezenlijken. Deel 3 gaat dus over de droom of gewoonweg de militaire carrière. Ik heb een hele hoop afgelegd en afgezien voor die woorden hier te kunnen zitten neerpennen. Para was dus mijn droom, een lid van de special forces worden was mijn ultieme droom. Het heeft nu lang genoeg geduurd. 2 jaar research, 5 jaar training. En dat alleen om nog maar in het begin van mijn journey te zijn. Wil je alles lezen over mijn journey als para, militair, sfg-operator, of gewoonweg alleskunner. Wel, sla dan deze bladzijde gouw om.

Bedankt voor het kopen van dit boek. En bedankt voor het lezen van dit boek. En een dikke merci aan de trouwe lezers of volgers die mijn leven van het begin tot de laatste letter van op het eind hebben zitten uitlezen over mijn zogenaamde 2 voorgaande boeken. En ik zou zeggen. Nogmaals bedankt aan de fans die zelfs mijn training logboeken hebben gekocht, of ze zelfs hebben uitgelezen. Een ongekende dankjewel daarvoor!

Anyways, gedaan met de chit-chat. Let’s get real. Lady’s and gents, dit is het verhaal die mijn biografie compleet maakt. Laten we er nu mee ophouden. Zoals je ziet heb ik het nog steeds niet geleerd mijn pen te doen neerhalen. Bon, ik handel het af. Tot op de volgende pagina! And remember! Every big journey started with a small step! Waardoor ik me genoodzaakt moet voelen jims fitness uit de overpoortstraat te gent een referentie mee te geven, eveneens alle krediet! Want daar begon het tenslotte allemaal. Mijn krachttraining, weliswaar. Eveneens de zovele citaten die me begonnen te motiveren naast mijn zelfopgelegde motto NEVER GIVE UP. Bon, nu moet ik echt wel cru zijn. Hierbij stopt deze intro!

NEVER GIVE UP!