9 APRIL 2016: DE FIETS IS TERUG!

OPMERKING: Vanaf vandaag heb ik weer een fiets!

90 a 100 km te voet afleggen per week was een feit. Tot zelfs 140 km per week. Nu weer zalig relaxen op de fiets! Vandaag toch nog een 43 km gefietst.

Ik wou het eens testen. Duurde verdomme bijna 6 maand dat ik weer eens kon fietsen. Nou, ja. 3 maand was mijn vorige onbetaalbare uiteindelijk gestolen. Na amper een week hem compleet te renoveren!

Freaking 250 euro in het water+ een blessure dankzij de politie u vriend. 1 maand later was hij gestolen. En 2 maand later heb ik uiteindelijk een nieuwe mountainbike dankzij mijn familie.

Het is een kostelijk beest. Maar hij is het meer dan waard. Nu ben ik weer snel, mobiel en minder uitgeput. Bovendien kunnen mijn benen weer loskomen. Dus zal ik weer beter kunnen lopen en zwemmen.

Anyways, ik moet het weer wennen. Die 43 km was een mooie test rit. Kon evengoed 60 a 80 km geweest zijn. Ik heb hem tenminste weer terug en dat is het voornaamste.

Nu kan ik stilaan mijn training routine inluiden en hopelijk dus zo ongekende resultaten halen!

Eens ik de go krijg van mijn kinesist zullen we er hard tegen gaan. Zo, het trainings logboek is af, de motivatie is er. Nu nog een job en mijn leven kan niet meer stuk. Alles voor de gezondheid en voor de para’s/ongekende sportresultaten, LETS DO THIS! WHOA!

NEVER GIVE UP!