BLOG UPDATE: 17 MAART

Vandaag heb ik eens tijd voor mezelf genomen. Trainen noem ik een vorm van werken. Vandaag ben ik dus gewoon wat gaan rondwandelen in het stad. Heb ik op een bankje gezeten en kon ik het niet laten om nog wat op te drukken. Raar maar waar. We hebben een nieuw record. 31 keer is het me gelukt. Ik ben ervan overtuigd dat ik stilaan mijn 25 minimum naar 28-30 kan brengen tegen eind van de maand. Volgende maand ga ik voor de 17 keer optrekken, de 200,200,175 sit ups. En de 30,15,15,15,15,15. Eens ik dat verricht kan ik tegen 3 maand de 400 sit ups in een keer proberen. Voor de 35-40 push ups gaan. Om uiteindeljk mijn fase 1 af te krijgen ! Een dikke prestatie noem ik het!

Echter ben ik dus gewoon weer zitten stretchen op mijn gemak en ben ik een beetje gaan wandelen om uiteindelijk op de fietsen winkel te stuiten. Yup thats right! Gisteren kreeg ik het goede nieuws te horen dat een tante vanuit ieper mij die fiets wil betalen na grondig overleg binnen haar kring.

deze keer niet meer dezelfde mountainbike. Vroeger had ik de thompson fusion alu. Ik genoot ervan maar had er teveel kosten aan. Nu gaan we dus op goed geluk naar de fietsen maker zijn advies luisteren. Haibike…. Prijs kwaliteit een aanrader. Van Duitse makelij. Toen hij mijn 625 euro thompson vergeleek met een bike van hun. Was dat dus opeens 399 euro. De fietsen markt is gegroeid met merken. De grote merken zijn gekend maar de minder grote komen dus ook op. Alleen is er zo een hevige competitie strijd in die markt dat ik er niet maar aan uitgeraakte. Totdat hij(de fietsenmaker) me dus overtuigde naar haibike te kijken….

dus ik kan niet wachten wanneer ik weer mijn geliefde 2 wieler heb. Enkel de maat is nog een groot vraagteken. Ik ga dus nu mijn oude fietsenmaker proberen contacteren die mij in de tijd de fusion alu deed kopen. Hopelijk kan hij de maat terug vinden. Want de mountainbikes zijn helaas niet te testen op dit moment …

op vlak van werk heb ik dus binnenkort een check up met de VDAB. Mijn cv en motivatie is dan misschien goed. Ik moet minder hevig of getailleerd gaan met deze docs. Wil de werkgever een verhaal? Nee… Maar toch ben ik er deels van overtuigd dat die brieven aantonen dat ik moeite neem voor te solliciteren. Van een bedrijf heb ik al antwoord gehad. Ben blij dat ze eens reageren , helaas was dat dus een no go. Maar tenminste wel eerlijk. Dat geeft me tenminste voldoening om mijn ROAD to a job een succes te doen creëren.

Trainen loopt dus goed. De fiets komt terug. Next up: a job. derest komt later. Stap voor stap zal ik ervoor zorgen dat ik de touwtjes in handen heb om uiteindeljk met trots die rode baret te mogen opzetten en verder te gaan tot het ongekende.

NEVER GIVE UP