TRAINING 16 MAART

Als ik iets meen dan meen ik dat ook. Dat is de kracht van mijn wilskracht. Vanmiddag dus die cv’s binnen gestoken en daarna wat frustratie gehad van de druk. Ik ben dan maar naar mijn oma gegaan. En daar wat zitten zennen. Ik dacht werkelijk dat ik niet meer ging trainen maar mijn zelf discipline sprak dat tegen.

ik heb dus weer de 16 keer kunnen optrekken. Wel was het daarna al wat minder omdat ik gisteren dus ben gaan zwemmen. Motivatie brieven, sollicitatie ronde etc. Duurde dus bijna 6 uren. Dan heb ik dus nog ergens 28 keer zitten pompen. Ondanks mijn lichaam zei dat ik moest rusten kon ik mijn eigen bevel niet negeren. Als ik iets meen dan meen ik het ongeacht de gevolgen.

Toch meen ik nu dat ik deze week niet meer ga trainen. Want werk zoeken vergt veel energie. Bovendien kan ik mijn slaap wel degelijk gebruiken. Ik wil echt niet mijn sollicitatie ronde verneuken door als een zombie voor te komen. Maandag gaan we voor de 17! Maar nu dus weer effe cooldown…

optrekken: 16,8,8,6,7,6( 3 min rust tussen elke reeks)

sit ups: 172… Ik kon nog veel meer maar ik wou niet forceren. Mijn been daarentegen kreeg effe een harde kuit door teveel te willen. Nog snel zitten pompen dat waren dus weer 25-26 keren binnen de 30 sec. Daarnaast heb ik dus nog 10 km tevoet gegaan. Het is genoeg geweest , ik moet maatregelen nemen. Zoals ik al vroeger vermelde trainen is niet hetzelfde als dagelijks een monster resultaat neer te zetten. Standaarden putten mij niet uit. Trainen dus wel. Ik kan elke dag 1 x optrekken en pompen , lopen, zwemmen maar het gaat niks uithalen. Ik wil kwaliteit geen kwantiteit! Tot maandag en hopelijk heb ik dan al wat meer nieuws van mijn sollicitatie’s! Ik vond het al klote half dood met een piepstem af te komen naar werknemers. Die rust kan ik dus gebruiken!

NEVER GIVE UP