BLOG UPDATE 16 MAART…

kijk hè, daar krijg ik het dus van. Je doet dan zo je best voor aan werk te geraken. Je creëert dan motivatie brieven en cv’s. Eens die afgedrukt zijn ben je een lopende zombie in de menigte.

ik heb verdomme op nog geen 3 uur tijd 7 motivatie brieven geschreven naar verscheidene bedrijven. Ik ben gisteren tot 1 uur opgebleven om uiteindeljk op te staan om 7 uur in de ochtend. Sinds 8 uur tot en met 11 heb ik die motivatie brieven geschreven. Vermoeid ging ik dan naar de VDAB om uiteindeljk mijn cv en motivatiebrief te overhandigen tegen 11 uur 30 naar het eerste bedrijf toe. Tegen dat ik richting naar huis ging struikelde ik al over mijn eigen benen. Waarom ben ik toch altijd op die momenten zo fucked? Ik heb verdomme zoveel energie. Maar ja ik wil alles zo snel mogelijk afronden ten koste van mijn rust. Een lange nacht+ 3 uur werk aan documenten is me teveel van het goede. Ik zal vanmiddag nog die cv’s en motivatie brieven binnen steken maar daarna doe ik geen fuck meer.

dan is het tijd om te ontspannen. Een periode voor mij! Eerst douchen en eten en vanavond fitness. Want nu ben ik gewoon een zombie. Verdomme dat werk zoeken vergt nogal energie. Tis te hopen dat ik rap een job te pakken heb. Dat ik niet continue van pier na pol moet gaan en met de gedachten moet zitten dat ik nog werk moet zoeken. Want yup vannacht was dat mijn droom aka nachtmerrie …. Continue bleef ik maar denken en uitzoeken tijdens mijn slaap hoe ik een job te pakken krijg. Ik kan alvast een forum lid bedanken vanuit paracommando.com die mij wilt helpen. Kameraadschap heet dat. Iets dat je jammergenoeg op de dag vandaag niet meer veel tegenkomt bij defensie. Wel gelukkig ben ik geen schaap en heb ik dus ook de mentaliteit “buddy’s 4 life”. Samen gaan wij voor para gaan. Samen gaan wij de opleiding doorstaan. Samen gaan wij de kracht van wilskracht en mentaliteit aantonen aan defensie. Alles stap voor stap dus. Nu dus eerst de stabiliteit. Maar ooit , ooit! Zal ik para worden!

NEVER GIVE UP!