TRAINING 15 MAART

Gisteren was ik in een roes gevallen door gewoon al mijn gedachten te negeren, en gewoon wat te ontspannen met muziek. Ben uiteindeljk om 10 uur gaan slapen. Om tegen 9 uur wakker te geraken. En verdomme die 11 uren slaap haalde niks uit. Ik bleef als een bezetene mijn cv afwerken en mijn afwas af te werken. Om 10 uur heb ik dan uiteindeljk havermout pap gemaakt. Om dan weer volop te focussen op mijn cv.

Die verdomde pas foto kreeg ik er niet op. Maar dankzij de iCloud heb ik dan een recentere foto erop gekregen. Nu maar hopen dat ze hem niet te Facebook achting vinden. Ik wil verdomme werken dus ik hoop dat ze dat inzien. En BAM daar ging mijn vermoeidheid weer. Ondanks 4 liter water bleef ik maar uitdrogen van te weinig zuurstof dankzij die verdomde neusgaten en keel die dicht zat. Rusten was de enige optie.

ik had geen zin in een douche. Ik wou een bad. Maar dat kon helaas niet. VDAB was open om 14 uur. Maar ik zag er tegen op. Kom jong steek je kop onder water… En ga er morgen weer tegen aan dacht ik. Het zwembad was natuurljk weer beperkt open. En naar de rozebroeken was me tever. Het was me beu continue alles tevoet te doen. Ik wil mijn verdomde fiets terug … WoW calm down. Kom jong. En zo kroop ik dus achter de iPad naar werk te zoeken. Maar al gouw negeerde ik dat en ben ik van 15 uur tot 16 in mijn bed beland.

proper. Je slaapt 11 uur. En bent nog steeds niet buiten geweest. Ondertussen waren we al 16 uur. Jow mag het? Het is niet omdat ik eens extra lui doe dat ik niet wil werken. Om 16 uur ging ik dus naar het zwembad maar geloof het of niet. Ik vergat mijn zwembroek. Zo in de war was ik dus! Uiteindeljk stond ik daar terug. Deze keer geen stretch gewoon in dat bad geploft. Mijn armen voelden nog gespannen en mijn benen loodzwaar en ik kon amper ademen dankzij die dichte neus/keel.

Uiteindelijk begon ik ervan te genieten. Na 500 meter begon ik wat wakker te worden. Vanaf de 900 meter was opeens mijn keel open aan het gaan en mijn neus ook. Uiteindeljk toch een 1,5 km gezwommen. Nu was ik tenminste wakker en waren mijn benen ook weer zen. Damn dat zwemmen deed deugd voor mijn benen. Daarna nog effe het stad in gegaan. En nu dus thuis. Klein pittig detail…. Ik ben dus gaan zwemmen op lege maag. Tenzij je een kleine portie spaghetti uit de microgolf oven van gisteren kan meerekenen als een volwaardige voeding. Die ik tenslotte 2 uur op had vooraleer ik ging gaan zwemmen. Om 14 uur dus…

Dat zwemmen had ik dus nodig. En vooral zo snel mogelijk werk. Want verdomme het vergt veel energie. Mijn keel en neus is dam misschien weer open. Nu heb ik natuurlijk een lopende neus en slijm die continue los komt. Het is het een of het ander zeker?

morgen naar de dokter indien het niet betert. Want ik wil er zo snel mogelijk vanaf. Donderdag dus die VDAB afspraak. Vrijdag een afspraak met de kinesist. Ja die heb ik vanochtend aangevraagd. Oh ja. Nog voordat ik het vergeet. Morgen trainen! Dan wel in de avond en vooral met eten. Zojuist 60 euro geïnd van een verkoop. Dus nu heb ik nog 82 euro. Ik kan dus eten in overvloed! Tuttut… Ik blijf op een gezonde wijze eten!

NEVER GIVE UP