BLOG UPDATE 4 MAART 2016

Vandaag weten we nu eindelijk waar ik sta. Nu is het aan mij om me te bewijzen naar defensie toe. En die stabiliteit zal ik bewijzen.  Ik ben direct in actie geschoten.  Ik heb al een afspraak bij het ocmw voor volgende week maandag. Daar kan ik dan mijn stappenplan bezien. Ook heb ik direct zitten opzoeken naar de mogelijkheden.  Mijn ipad heb ik in de avond eindelijk verkocht gekregen dus kon ik niet meer verder zoeken. Wel ben ik dus eindelijk af van alle schulden en kan ik weer op 0 beginnen. Vannacht heb ik maar liefst 12 uur geslapen want ik had echt dringend slaap nodig. Toch zat ik effe 37 kilo aan etenswaren  voor een 600 m a 1 km tevoet mee te dragen naar mijn kot.

De 6 graden buiten voelt al eerder zomer aan voor mij dan winter. Tot zover mijn leger kuren. Vanmiddag begon ik dus te brainstormen in mijn gedachten wat ik niet allemaal kan doen. Opeens had ik een gek idee in mijn gedachten. Namelijk terug naar de middelbare school gaan voor mijn secundair onderwijs diploma te behalen. Ik ga dus rekening moeten houden met leeftijd-verschil, de regels,enz. Maar ik ben para in hart en nieren, alleen moet ik dat nog officieel maken. Hopelijk kan ik dat dus op mijn 25ste bewijzen. Een para moet zich aanpassen aan de situatie en regelgeving. Stel nu dat ik binnen 2 weken een school vind. Waar ze me binnen nemen. Dan zou ik mijn diploma secundair onderwijs misschien nog rapper halen dan normaal en heb ik tenminste al weer een routine voor dagelijkse bezigheid. Als ze me dus nu nog ergens binnen halen dan heb ik welgeteld nog maar 4 maand. Normaal gezien is 31 dec de limiet. Het zou toch wel insane zijn moest ik dus nog mijn 6de kan afmaken door een compromis te maken met een dichtbij zijnde school in mijn buurt. Voor dat had ik dus een computer nodig. Ik ben dus toch naar de bib gegaan voor dit te kunnen uitzoeken en ook jullie een update te geven. Want mijn training zet ik zowizo voort. Alleen zal het niet meer op de exacte datum op mijn blog staan. Ik ben misschien zelfs van plan een hele maand aan trainingen per maand up te daten op mijn blog. In een keer dus. Maar we zien wel hoe ik het ga doen. Ik ben er echt nog niet aan uit. Bovendien moet ik het ocmw zijn boekje volgen. Misschien zal ik dan toch cvo moeten volgen of examen commissie in combinatie van deeltijds werk. Maandag weet ik dus meer. Een ding kan ik alvast mee geven. Ik blijf trainen en mijn restricties houden. Maar ik ga me ook zwaar focussen om een portofolio te creëren tegen mijn 25ste. Mijn diploma is dus al een ding. Werken is de next part. Bovendien heb ik nog mooie sport doelen voor ogen. Even als een brevet hoogredder en rijbewijs b. het komt er dus op neer dat ik er voor ga en met volle enthousiasme. Alleen weten we nog niet hoe ik het ga doen. Maar zij er maar zeker van dat ik tegen mijn 25ste defensie zal aantonen dat ik echt wel er klaar voor ben in hun ogen. Dan zal ik schrijven,schrijven en nog eens schrijven en onbeschrijfbaar gelukkig zijn. Maar dat is dus voor later. Eerst de prioriteiten. Dus nu ga ik wat opzoek werk verrichten….

NEVER GIVE UP