LICHTE TRAINING VOOR TEGEN VOLGENDE WEEK ER WEER TEGEN AAN TE KUNNEN.

Oke, ik ben toch gaan trainen omdat ik mijn gedachten wou verzetten. En omdat afzien loont. Nu moet ik echt rusten. De sessie was op zich effe ontstressen maar optimale prestaties waren het niet ondanks wat fitness volk die me complimenten gaf. Vanaf volgende week maandag begin ik dus weer optimaal te gaan met mijn sessie. We maken er geen verhaal van. Dus hieronder de resultaten…

OPTREKKEN= 3 MIN RUST TUSSEN ELKE REEKS

13,8,8,8,8,6

2 min pauze

stretch

5 min pauze

SIT UPS: gewoon een reeks van 250 gedaan. Daarna gestopt. Oke ja, ik heb er nog 20 gedaan erachter. Maar dat is kattenpis vergeleken met mijn niveau … De 2de set stopte ik dus al.

POMPEN= 27 keer achter elkaar, daarna gestopt.

 

nu eerst effe de prioriteiten. Dat is koken, rust nemen, vroeg opstaan om vervolgens morgen naar de COMMISIE te gaan, daarna nog de facturen vereffenen. RVA zijn Joke kost me dus 224 euro. Zelf heb ik er nog maar 300. Dus moet ik zien rond te komen en daarnaast nog de huur betalen enz. Ik moet mijn hoofd koel houden maar je zou voor minder stress krijgen. Ik wil echt niet op straat staan. Hopelijk red 3 maart mij een stuk en mag ik die armoede voorgoed wegschrijven. Kan ik eindelijk weer leven als een ander. En zoals gezegd de armoede is niet de reden dat ik para wou worden. Maar dit mag toch stilaan eens ophouden. Als ik nu die iPad verkocht krijg kan ik weer ademen. Kan ik weer zorgeloos voor 30 dagen eten en wonen. En vervolgens de volgende maand hopelijk weer geen facturen krijgen vanuit no where. Man dit is echt insane. Toch wel gek dat ik in zo een situatie geraak. Dat ik maar rap weer in de routine geraak. 3 maart is ofwel road to para. Of road to a job. Mijn diploma wil ik wel al te graag halen. Maar leven op de OCMW zijn kap wil ik al helemaal niet… Oh fuck, mijn excuses voor dit korte verhaal maar ik moet het toch ergens kwijt? Ik beloof, geef mijn ere woord dat ik nu zwijg over mijn armoede en dat vanaf de echte training begint. Enkel resultaten te zien zijn…

 

NEVER GIVE UP