GEEN TRAINING-29 FEBRUARI 2016

Dat zwemmen op zaterdag gaf me al een sein dat ik beter zou rusten. Vandaag ben ik toch gaan fitnessen. Al gouw mocht ik ondervinden dat ik nu effe voor 3 dagen zeker moet rusten. Daarnaast ben ik maar pasfoto’s gaan laten maken voor mijn nieuw paspoort. Dus nu heb ik al een voorlopig paspoort in handen. Ook ben ik aangifte gaan doen van mijn fiets die gestolen is.

In mediamarkt ben ik dan maar een nieuwe factuur gaan vragen voor mijn iPad mini zodat ik deze kan verkopen. Mijn voeten zijn moe, mijn ogen staan droog, ik kan amper goed slapen door slapeloosheid en vermoeidheid in mijn fysiek. Dus het is nu echt wel tijd dat ik maatregelen neem. Het is met vallen en opstaan, zei ik. En ongeacht hoeveel keer ik het zal mee mogen maken. Ik blijf niet opgeven en zal mijn doelen halen.

Nu morgen dus nog de verplichte infodag in het OCMW, overmorgen de commissie, dan nog de verkoop van mijn iPad, de cm gebeuren, de RVA zijn Joke…. Eens dat dus allemaal voorbij is zal ik weer wat ademruimte creëren. Nu doe ik niet anders dan continue mijn voeten moe maken terwijl ik beter zou rusten.

Dus ja, momenteel dus geen training logs meer…. Ik wil kwaliteit en geen kwantiteit! Die 16 keer optrekken en 35 keer pompen zal rapper komen dan gedacht! Nu moet mijn geest en lichaam rusten voor optimaal te kunnen presteren.

 

NEVER GIVE UP