INFO SPORT PLANNEN(23 februari)

Eerst en vooral had ik het druk met schrijven en de zovele dingen waar ik tegelijkertijd mee bezig ben. Dat je kon terug vinden in “Welcome in my life..” Dit was gewoon een voorbeeld hoe moeilijk ik het heb. Ondanks dit weet ik waar naartoe te gaan. Ik heb nu een maand lang geoefend met experimentatie. Dit deed ik voor een verantwoord beeld van sport te hebben, en een inzicht te krijgen van mijn sport niveau. Op basis daarvan met nog allerlei andere factoren heb ik nu de  knowledge om eindelijk mijn schema op maat te creëren.

Mijn schema 1 is nu “work in progress” aangezien ik nog defensie moet gaan, enz. Echter zal ik vanaf maart van start gaan met dit schema. Het is geheel op mijn maat van niveau gecreëerd om met als eind doel dichter bij ongekende resultaten te komen. Dit schema zal dus een goede 4 maand in beslag nemen om als eind doel 50 keer te kunnen pompen , 200 x 3 sit-ups uit te voeten, 10 km in 30 min te lopen en 20 keer te kunnen optrekken met armen voluit gestrekt en kin over de bar. Eens die 4 maand voorbij is zal mijn fase 2 van start gaan dat is dan mijn kracht bijschaven maar mijn cardio gewoon blijven onderhouden.

Fase 3 is dan weer zoals fase 1. En fase 4 is dan weer kracht. Op 1,5 jaar tijd zou ik dan in principe 300 x 3 sit ups kunnen, een halve marathon kunnen lopen op goed tempo, 100 keer kunnen opdrukken en 40 keer kunnen optrekken. Allemaal mooi en wel maar dat zijn maar woorden…. Nu is het aan mij om ze te verwezenlijken. En ik weet tenminste nu een realistisch beeld hoe ik eraan zou kunnen beginnen en ze tenslotte verwezenlijken. Het zal met vallen en opstaan zijn. Maar we geven niet op….

Eind februari is dus het einde van de proefmaand en daarna begint dus de echte training. Ongeacht armoede of druk of betere gevallen … Zal ik blijven trainen. Ook zal het gedaan zijn met verhaaltjes te schrijven in mijn traingslog. Dus zal ik ook gewoon straight to the point gaan. Enkel over de training zelf praten, en niet andere scenario’s. Deze zal je hopelijk tegen mijn 28 jarige leeftijd kunnen lezen in mijn 2 delig boek. Wat dus ook nog een doel is. Daarnaast is 3 maart het verlossend antwoord en zullen we dus zien wat te doen. Ofwel mag ik binnen bij defensie. Ofwel zal ik moeten studeren en deeltijds werken. Want volgens de OCMW is examen commissie geen volledige reden voor je loon te blijven te behouden… ZUCHT!

Ik ben dus letterlijk gesandwicht en zal wel moeten voldoen aan hun eisen. Of anders sta ik wellicht op straat. Maar, wacht! Er is nog 3 maart! En er zijn nog zoveel andere mogelijkheden. Dat is dus voor later. Het trainingsdoel staat vast. Derest pak ik er wel bij, ongeacht welk scenario het zal zijn. Ik ben een overlever en ooit zullen mijn vruchten gaan afwerpen. Mijn sport zal uitblinken, daarna lach ik al die moeilijke periodes weg.

Tja, wat is de definitie van moeilijk, he? Vroeger ging ik in paniek bij armoede, nu is het een standaard geworden dat ik zelfs niet meer panikeer voor toren hoge schulden , voor te overleven op spaghetti , het sociale isolement, enz.

Weet je,  ik zie alles tegenwoordig als een challenge. En geen enkele challenge gaat mij te ver. Ik durf risico nemen en ken geen moeilijke opgaves meer. Ik ben zo zelfstandig geworden dat het geen naam heeft. Maar genoeg daarover, nu weet je dus wat mijn plannen zijn..

 

NEVER GIVE UP