TRAINING 18 FEBRUARI 2016

Gisteren was ik zo op van het huishouden, weinig slaap, de honderden mogelijkheden voor studies te gaan inlichten, mijn in beroep gaan naar defensie toe, de schulden, etc. Kortom, ik kon gewoonweg niet meer trainen. Ik heb nog snel gekookt en om 19 uur in een roes gevlogen. Om 21-22 uur was ik echter weer wakker. Dus ben ik nog iets licht gaan eten en alles in een to do list gaan schrijven. Uiteindelijk moest ik al mijn gedachten uitschrijven. En dat deed ik in de vorm van 9 documenten. Op mijn blog staat dit vermeld als “WELCOME TO MY LIFE”

Nu was ik eindelijk opgelucht en wist ik waar te beginnen. Ik was van plan mij tegen maandag in te schrijven in de examen commissie, mijn ipad te behouden en dat boek stuk voor stuk te gaan uitwerken, mijn fitness en loop training te blijven voortzetten. Maar ook weer stilaan een mogelijkheid gaan zoeken voor mijn brevet hoogredder en rijbewijs b te kunnen waarmaken. Ik neem nogal graag hooi op mijn vork. Maar ik moest het dus uitschrijven. De facturen betaal ik uiteraard zo snel mogelijk. Eerst de kine, want dat geld in ik terug. Daarna de huur, elektriciteit en proximus. De volgende maand betaal ik wel RVA zijn Joke. Nee, in de ochtend werd ik wakker gebeld maar ik was juist te laat. Het bleek defensie te zijn, in mijn mail staat de nodige uitleg….

YEEEEEESSSSSSSSS, mijn beroep is een succes! Nou, ja. Ik dacht te snel. Ik moet eerst weer een medische keuring ondergaan op gebied van die verdomde collocatie en later nog eens op de commissie zelf zijn. YO, door een boek aan motivatie is het me gelukt een beroep te creëren! Normaal gezien moet je een medische expertise en bepaalde eisen volbrengen voor een beroep te verkrijgen. Fuck, yeah! Nu gaan we er voor. Morgen weer dat medisch dossier gaan ophalen. Yup, dat heb ik al kunnen regelen. Zaterdag naar mijn moeder want die mist mij, het is al 2 maand geleden. Zondag een reünie, maandag fitness, dinsdag overnachting militair hospitaal, woensdag de extra medische keuring, ondertussen nog naar een infodag gaan van de OCMW, dan de commissie. Ja, het wordt een drukke agenda 🙂

Ik ben nu tenminste blij dat ik op een een betere manier deze droom kan afsluiten. In beroep gaan betekend alles uit de kast hebben gehaald. Dus minder liefdesverdriet als ik het zo mag noemen. Anyways, daar gaan we nu niet aan denken, we GO 4 it! En zoals je ziet plan ik 2 wegen tegelijk. Ook dus mijn studies als plan b. Maar op mijn 25ste, als ik echt alles heb gedaan in het burgerlijk leven. Dan ga ik zonder pardon naar het vreemdelingen legioen. BUT MAYBE MY DREAMS COME TRUE! 3 MAART- FINAL D-DAY!

Vandaag ben ik dus gaan fitnessen. En het was een top, top, top sessie! Komt het door die brief of door mijn rust? Anyways, ik blijf trainen, ongeacht wat. We boeken vooruitgang. Deze keer heb ik eerst gegeten in de fitness: water en een brooddoos met boterhammen (uiteraard ), beleg had ik mee. Daarna ben ik mij gaan omkleden…

OPTREKKEN:

  • 14,10,8,8,7,7
  • 3 min rust per reeks
  • Vervolgens ben ik veel gaan stretchen ter voorbereiding van mijn sit-ups
  • 5 min pauze

SIT-UPS:

  • 200,135,67,70,70,95
  • 2 min rust per reeks
  • 5 min pauze

POMPEN:

  • 26,15,15,15,10,11
  • 2 min rust per reeks

Note: Het was 4 graden buiten. Ik voelde geen enkele kou tijdens die 4 km heen en terug-rit(ijskoude douches lonen !)

Daarna nog wat yoghurt gegeten, sanex en deo gekocht, thuis aangekomen en vervolgens zitten pissen. Het is nu 16:12. Binnen een half uur moet ik bij de huisarts zijn, dus ga ik het hier bij laten. Spaghetti-saus maak ik trouwens morgen, just saying.  🙂

NEVER GIVE UP!