TRAINING 15 FEBRUARI 2016

Gisteren ben ik na het lopen nog naar de Delhaize geweest. Damn, wat heb ik toch spijt gehad dat ik mijn fitness zak niet mee had. Het waren dan misschien geen 40 kilo’s, maar toch nog een goede 25 kilo. Dit keer alles in de handen moeten pakken. En dat was echt geen fun. 1 zak woog 12 kilo. En de andere hand mocht 2 zaken sleuren met nog eens 13 kilo. Dankzij die verdomde 2 zakken ipv een ergonomische zak begon ik al gouw het te verduren. Ben eruit eindelijk toch in geslaagd dat voor een mooie kleine kilometer te sleuren naar mijn kot toe…

Naast dat gezegd zijnde ben ik vandaag naar het OCMW gegaan. Het komt erop neer dat ik 2dekans onderwijs wel degelijk ga opstarten. Tussendoor blijf ik trainen. En andere doelen ga ik dus ook vervullen. Zowizo blijf ik mijn grootste droom najagen. Ik ga echt alle middelen inzetten voor bij de para’s te geraken… Wat zeg ik, bij de special forces, ja. Mijn onzichtbare vijand van Steven Gelders heeft me veel inzicht gegeven en tegelijkertijd nog meer gemotiveerd. Dus, NOPE, ik geef niet op…

Bon, ik ga die log niet te lang maken. Hier zijn de resultaten….

  • Optrekken: 14(bijna 15 zelfs),9,7,7,7,7( 3 min rust per reeks)
  • 5 min pauze
  • Sit-ups: 135,65,56( 2 min rust per reeks)
  • Effe brood gegeten(Want ik had nog niks gegeten. Me vol gepropt en direct gaan fitnessen, met volle maag dus… Wat niet echt goed was)
  • Sit-ups: 65,40,35( 2 min rust per reeks)
  • 5 min pauze
  • Pompen: 27,13,13,13,10,12

Geen records, we keep GOING … Ik ben ervan overtuigd dat ik een record ga neer zetten in een van mijn volgende sessies. Mijn beste sessie was 1-2 weken terug. Wel, nu heb ik al 3 weken amper geslapen, gelopen. En toch nog die resultaten neer kunnen zetten. Nu ga ik eten. Tot woensdag…

NEVER GIVE UP