TRAINING 14 FEBRUARI 2016

Zo, ik heb me aan mij afspraak gehouden. Ik heb gelopen. Maar eerst moest ik nog een en het ander doen. 30 min groot toilet, een grote afwas, havermoutpap koken, sport-kledij klaar leggen, vervolgens een ijskoude douche genomen en dergelijke. Dan nog zitten stretchen. En eindelijk was ik de deur uit…

Deze keer zat ik weer in short te lopen. Vroeger deed ik dat altijd in combinatie met het bloot bovenlijf. Dit in combinatie met ijskoude douches maakte me dus hard en een ijsbeer. Later toch maar een sport-shirt aangeschaft. Want ik wou niet weer politie achter mijn dak… En begon stilaan te begrijpen dat dit voor velen raar overkwam. Tot zover deze lichte BACKSTORY.

Mijn short had een gat in een van mijn zakken. Dus stak ik mijn ipod nano maar in mijn linker hand tijdens het lopen. yup, ik ben links handig. Sleutels stak ik dan maar in de andere zak van mijn short.

Ik stretchte nog eens voor ik begon te lopen toen ik aan mijn looplocatie aankwam. Ik had de gedachte 2 uur te lopen. Al gouw wou ik weer rap lopen. Het was natuurlijk weer een tijd geleden.

Dit was de uitkomt ….

Ik ben begonnen om 13:44 en eindige om 14:20-14:21. Een goede 36-37 minuten was het dus. Klinkt niet veel, maar ik heb er toch van genoten. Geen records gezet, geen super resultaten. Maar ik heb tenminste gelopen. Ik kwam uit op 8,4 km. 1,6 km had ik nodig voor de 10 te bereiken. Best jammer, maar ik wou me niet forceren. Er was ook wel een hevig windje in het terug keren. Ook heb ik bitter weinig vitaminen binnen, en bitter weinig slaap van de laatste 3 weken. Maar dat zijn allemaal uitvluchten. Gewoon blijven trainen totdat je weer in de routine komt. En die 10 km in 30 minuten komt in no time. Eerst nog de 10 km in 35 minuten behalen, want het is niet omdat ik dat een keer heb gehaald dat dit een standaard is geworden. Blijven oefenen is dus de boodschap…

Nu ga ik naar de Delhaize. Yup, die is open op de zondag, bij ons toch. Morgen dan nog mijn krachttraining en lopen laat ik nog effe zo. 1 keer in de week lopen kan soms wonderen doen. Hoewel ik toch rap weer 4-5 keer in de week wil gaan lopen ga ik eerst mogen investeren in beter schoeisel, en het mysterieuze van mijn voeten mogen oplossen.

Bovendien is het een hel kracht en conditie te onderhouden. tezamen, weliswaar. Ik wil atletisch blijven, dus geen krachtpatser. Dat wil niet zeggen dat ik geen kracht heb.  🙂 Het is gewoon veel trager opbouwend en tenminste naturel ten opzichte van bodybuilding. Zo, ik dwaal af. Ik ga jullie laten …

NEVER GIVE UP