TRAINING 12 FEBRUARI 2016

Gisteren ontdekte ik een grove warboel in mijn boek. Hoofdstuk 5 heb ik volledig mogen reorganiseren. Eveneens bewerken. Hoofdstuk 6 en 7 kreeg dan weer een grote bewerking. En vanochtend heb ik nog 4 documenten verwerkt en bewerkt in hoofdstuk 8. Vervolgens heb ik mijn inhoudstafel aangepast en een naamsverandering verricht voor de titel van hoofdstuk 5. Kortom mijn boek dat nu getest wordt zat nog vol met foute documenten. Tis te hopen dat defensie erover kijkt. Ze kunnen evengoed het niet lezen en mij op commissie laten komen. Ik wacht nog steeds op de bevestiging van mijn aangetekende zending.

Zo weet ik dus nu zo goed als zeker dat mijn boek van hoofdstuk 1 tot en met 7 subliem fit. En echt een verhaal is dat mooi opeen volgt. Hoofdstuk 7 tot 10 ga ik morgen lezen en corrigeren. Maandag komen de foto’s erin want de Apple USB-lezer bleek geen USB sticks te lezen. Dan maar een sd kaart-lezer aangeschaft. Vandaag heb ik mij dus bezig gehouden met ideeën voor mijn blog, met mijn playlist en dergelijke.

voordat ik het besefte was het al 16 uur in de namiddag. Niks gegeten, dringend afgewassen. En tegen 5 uur nog havermoutpap kunnen eten. Dat was dus dom van mij. Maar, ja. Eens ik aan iets begin, wil ik het dus ook afwerken. Uiteindelijk nog een ijskoude douche gepakt en richting jims fitness gegaan.

Deze keer was het toch wat minder en vermoeiender. Tja, eigen schuld. Ik had amper iets gegeten en die havermout zat nog maar net binnen …

remember, slechte dagen bestaan niet! Dus ik ben tevreden dat ik tenminste nog naar ginder ben gegaan! Nu 2 dagen rusten. Want we zijn weer aan het einde van de week. Deze keer maar 2 keer gefitnesst, maar wel immens veel aan mijn boek en dergelijke zitten werken!

Oh, over slechte dagen gesproken. Geen negativiteit op mijn blog. Maar ik kon het niet laten dat ik nu net van het terugkomen uit de fitness naar thuis toe mijn postbus opende. Nu blijkt dat ik fraude heb gepleegd bij de RVA rond september. Allee vooruit, ik snap echt niet hoe de Belgische administratie zo serieus wordt genomen, sarcasme off course …

Nu mag ik dus daar nog eens energie in pompen. Whats next? U bent werkloos maar we dachten dat je nog werkte… Kan al niet wachten op de volgende blunder van de top administratie in België. Anyways, nu ga ik koken….

RESULTATEN:

  • OPTREKKEN: 12,8,9,7,7,6(3 min rust tussen elke reeks)
  • 5 min pauze….
  • 1/4 Sit-ups: 324
  • 2 min pauze
  • Sit-ups: 47,55,25,40,55(2 min rust tussen elke reeks)
  • 5 min pauze
  • Pompen: 20,13,13,13,12,11(2 min rust tussen elke reeks)

oh ja, ook nog 4 km gewandeld. Maar dat vermeld ik de volgende keer niet meer. Vandaar dat ik dat vorige keer was vergeten opschrijven. Voor de duidelijkheid. Dat is dus de gelegde afstand van mijn heen en terug-rit… Dus die leg ik zowizo af. Volgende keer staat dit er niet meer op!

NEVER GIVE UP