WE BLIJVEN NIET BIJ DE PAKKEN ZITTEN, ONGEACHT WELK HARTVERSCHEUREND SCENARIO.

16836127_395137864184075_434779706417949371_o

ZO VADER, ZO ZOON: VROEGER TOCH…

ALWEER EENS AAN DE DOOD ONTSNAPT…: Waarom ik het woord alweer gebruik? Omdat het niet de eerste keer is. Hier som ik een lijstje op van elk scenario die in me op kwam. Er zijn er nog veel meer. Maar dit was een selectie zonder na te denken…

X

GEDULD IS EEN SCHONE DEUGD…: Nog eentje over de jeugd, hoe positief ik wel niet ben in het leven, hoe sterk ik wel niet sta in mijn schoenen.

X

IN BEROEP GEGAAN: DIT IS HET RESULTAAT: Hier vertel ik over mijn laatste gesprek van in beroep te gaan. “Stempels zijn maar stempels, jij kan het zeker worden, Michael”

STEMPELS VS DE WAARHEID: OMG!: Als het een ding is waar ik niet tegen kan, dan zijn het leugens die over jou verteld worden. Ik doe alles op alles om het tegendeel te bewijzen. Ik wou weg van dat ene stigma… Eerlijkheid duurt het langst, zei ik altijd.

NOG EENTJE DAN, MAAR DEZE KEER VOOR DE PERS: Tijd voor mezelf te introduceren, het persbericht.

DE FAMILIALE MINDFUCK: Mijn boeken waren al af in concept, toen opeens deze mindfuck erbij kwam. Ik kon gelijk met een 3de deel beginnen. Maar 2 boeken is meer dan voldoende voor mij. Deze memoire verklaart superveel. Het verklaart waarom het zo moeilijk is een band te leggen met mijn vader, waarom mijn nonkel me niet af kan, waarom mijn moeder zo angstig is. Wegens teveel persoonlijke info van mijn ouders hun kant kan ik deze helaas niet online gooien. Deze staat privé, is enkel voor mij leesbaar. Ik wou dat ik deze gouden tekst publiekelijk kon maken. Maar een memoire herschrijven dat doe ik nooit. Nee, het was te moeilijk voor uit te leggen. Ik moest die persoonlijke info daarbij gooien. Ik ben tenminste blij dat ik het nu weet. Wat de ‘missing link’ was. Hopelijk kan ik ooit deze tekst publiekelijk maken. Want het hoort ook bij mijn leven. Maar, ja. Ik respecteer de ander zijn privacy 😦

NEVER GIVE UP!