EEN PAAR PARELS DIE IK OP FACEBOOK POSTTE

15181303_350389398658922_8712116153020208037_n

ONTHOUD DEZE WOORDEN MIJN WARE: Na zo hard in focus te hebben gezeten op mijn sport, de stalker-girlfriend, en ga zo maar door, was ik opeens in de wolken van liefde. Ik verliefd worden? Nee, dat kan niet! Zo dacht ik erover. Door een misverstand ging ik op wolkjes gaan lopen. Een vriendschappelijke band was het, ik dacht iets meer. Ik heb geleerd dat vrienden maken even belangrijk is dan een vriendin bij de hand te hebben. Wel, ondanks die jammere blunder van formaat zat ik wel nog met mijn gedachten en vlinders tot over mijn oren. Dit hier is een tekst van liefde die ik schreef met emotie. Dit moet mijn ware zijn, dacht ik… De woorden zijn zowizo in breder perspectief te bekijken, als je weet wat ik bedoel 😛

X

IK INVESTEER LIEVER IN MIJN GEZONDHEID, DAN AAN EEN ‘SJIEKE’ BAK!: Dit was een bedankje naar mijn kinesist toe. Na al een hele poos te gaan naar de praktijk wou ik haar eens grondig bedanken, ondanks de armoede die rondom mij luurde. Voor mij is dit geen luxe, eerder noodzaak.

X

WAT IS DE WERELD TOCH KLEIN! Ik heb al van alles meegemaakt. Maar deze is echt wel hallucinant en lachwekkend tegelijk. Dankzij mijn figuur en levensstijl kom ik wel eens in aanmerking met wat misverstanden. Hier neem ik je mee naar een willekeurige dag uit een van mijn vakanties als student. Meermaals werd ik tegengehouden op de winterse feesten in mijn geliefde geboortebuurt stad Gent. Een selfie zou echt wel een hit geweest zijn, als je het mij vraagt. Man, man, man. Wat ga ik nog meemaken, dacht ik effe.

X

SCHRIJVEN IS MIJN WAPEN: Hier leg ik uit waarom dat mijn wapen is…

 

IJSBEER: Hier leg ik uit waarom ik zo goed tegen de koude kan.

 

VRIJDAG DE 13DE, ZIT EENS OP TOILET…: Jup, deze is kort maar werkt op de lachspieren.

 

HYPNOSITIS: Deze tekst is op vraag geschreven. Deze tekst is nogal niet in mijn stijl. Ze lijkt op een gedicht, is poëzie, of trekt gewoonweg op niks. Vooral is ze raar. En niet van mijn gewoonte. Ik schrijf op gevoel, niet op commando. Deze tekst moet elke schoolverlater of dergelijke in laten zien dat de school kisp een megahit is. Alleen moet je er iets voor overhebben…inzet….

Vandaar dat ik dus op deze rare titelnaam “hypnositis” uitkwam. Lees het, bestudeer het, beoordeel het. Ik heb gedaan wat ik kon. Man, waarom schrijf ik dit hier, … lmao…

Niet elke tekst kan van goud waard zijn. Niet elke ontspanning kan van goud waard zijn. Vandaar dat mijn pen weer eens ging gaan rollen. Soit, ‘you get the point’….

 

PERSOONLIJKHEIDSSTOORNIS: EXTREEM LEVEN: Ik zal je eens uitleggen wat extreem leven is, wat een persoonlijkheidsstoornis is. Waarom de maatschappij een kudde is. Durf je begeven op een donker pad, anders geraak je nooit ver. Onthoud dat!

NEVER GIVE UP!