BLOGBERICHTEN VAN VROEGER

17917689_421648828199645_7409160250738106811_o

WIE NIET HOREN WILT, MOET HET VOELEN!: Deze memorie gaat over mijn rebels avontuur. Ik heb me moeten aanpassen de afgelopen jaren, dat was vaak met vallen en opstaan.

LATE EMOTIES EN UNFINISHED BUSINESS: Hier gaf ik mijn opgezouten mening, en de zoveelste frustratie over het gebeuren tussen mijn nonkel die mijn nonkel moet voorstellen, en mijzelf.

DE ZOEKTOCHT NAAR DE MIDDELEN VOOR MIJN TOEKOMST VISIE TE VERWEZENLIJKEN: Je kan niet alles op je eentje verwezenlijken. Vroeg op mijn eigen benen staan maakte het er niet makkelijker op. Dit was mijn eerste schreeuw van steun die ik online gooide.

DE MENTAL LEAP 2.00: Je hebt wellicht mijn restricties gevonden, al eens gelezen. Wel, hier vertel ik meer over hoe het in werking ging. Zoiets jezelf opleggen, doe je niet op 123. Je moet weten waar je mee bezig bent. Nu zijn mijn restricties eerder een gewoonte dan een gek iets. Nooit was het een last voor mij. Afzien loont, zei ik altijd…

CREATING MENTAL POWER: Hier vertel ik meer over de methodes en werking van mentale kracht. Velen vergeten dit te trainen. Net zoals het immuunsysteem!

PROGRESS: Hier vertel ik over mijn lange weg, de overgang naar stabiliteit, mijn aanpassing naar de maatschappij toe. Eveneens over mijn evolutie…

HET NEGATIEVE OMZETTEN IN HET POSITIEVE: DE AANPASSING: De aanpassing kwam niet op 123. Ik heb er lang over gedaan. Maar nu was het zover…

LEVENSERVARING: Levenslessen die heb ik zeker. Die kan ik ook toepassen, zijn een must voor mijn visie te verwezenlijken.

MENS EN WELZIJN: Laten we eens effe een memoire over de maatschappij en mijn droom uitschrijven.

2 MAART DE GEDACHTEGANG: DE MILITAIRE DROOM: Mijn droom is niet zomaar gekomen. Deze droom is echt, en ik vecht er dan ook hard voor… Met vallen en opstaan.

NEVER GIVE UP!