MIJN RESTRICTIES

image

Mijn restricties hangen eindelijk aan de muur. 2 kaders zijn na elkaar naar de knoppe gegaan. Gewoonweg brol! 40 euro in het water! Soit, dan maar met plakkers en zonder kader!

NOTE: ANNO 2016 IS HET RAAR TECHNOLOGIE-VRIJ TE LEVEN. HOEWEL IK ZOVEEL MOGELIJK TECHNOLOGIE-VRIJ LEEF, HEB IK TOCH INTERNET NODIG OM MEE TE KUNNEN ZIJN MET MIJN TIJD. MIJN KOT IS GEHEEL TECHNOLOGIE-VRIJ. DAT KAN LATER VERANDEREN. MAAR NU LEEF IK DUS ZOGEZEGD TECHNOLOGIE-VRIJ. DIT AL BIJNA 3 JAAR LANG. MET VALLEN EN OPSTAAN, EN EEN AFWIJKING HIER EN DAAR. ANYWAYS, YOU GET THE POINT…

AFZIEN LOONT: RESTRICTIES 3.00( DE DEFINITIEVE!)

MENTAL LEAP 1: DECEMBER 2014( hoe het begon)

– GEEN TV, GEEN STREAMING—–> TIJDVERSPILLING
– GEEN GAMING—-> DOE IK VOOR MEZELF TE BESPAREN
– GEEN FILMS—-> KOOP IK NIET, EN ZELFS GEEN INTERESSE IN.
* GEEN VRIENDIN—-> WEL EEN VRIENDIN !
– NEGEER VERSCHILLENDE VOORBIJGANGERS: TRAINEN EN NIET PRATEN—–> AKKOORD MAAR VANAF NU ECHT NIET MEER TE STRIKT, IK HEB NOG EEN LEVEN…
– WAS JE ENKEL MET IJSKOUD WATER—–> BLIJF IK GEWOON WEG DOEN, HET MAAKT ME STERK, HET IS GEZOND EN MAAKT ME WAKKER
– GEEN SNOEP/KOEK/GEBAK EN CHIPS—–> ALLEMAAL BUCHT. IK MAG NOG LEVEN, DUS CHOCOLADE EET IK NOG. VERDER DWAAL IK NIET AF…
SLAAP VROEGTIJDIG—-> PROBEER IK TOCH.
FOCUS OP SPORT—–> DUH, HET IS MIJN LEVEN EN MIJN UITWEG. DIT BLIJF IK GEWOON WEG DOEN!
– TRAIN TOTDAT JE NIET MEER KUNT MAAR OVERTRAIN NIET: ken je grenzen maar zet ook geen grenzen—> DIT IS EEN TRICKY ONE. SOMS MOET JE VER GAAN VOOR RESULTATEN TE BEREIKEN. BLESSURE OF NIET, HET LOONT WEL DEGELIJK.
GA NIET UIT—-> NOPE! I JUST LOVE IT….
– LAAT HUN ZEGGEN, GELOOF IN JEZELF—-> MIJN KRACHT VAN ONGEKEND VER TE GAAN. DOORZETTING EN WILS KRACHT…
GEEF NIET OP—-> IK BEN GEEN OPGEVER!
BLIJF TRAINEN—-> TOT MIJN DOOD OF MIJN PENSIOEN…
GEZONDHEID BOVEN ALLES—–> TRUE THAT!
– RESPECTEER JE LICHAAM: gun het de nodige rust—> EN NU WEET IK GOED GENOEG WAAROM….HOLY COW!
– BOUW OP EN RUSH NIET—-> DIE FOUT MAAK IK ZEKER NIET MEER, BOVENDIEN GENIET IK ER MEER VAN
– BLIJF OP JOUW TEMPO, kijk niet naar een ander—> DAAR KAN IK ME MOEILIJK AANHOUDEN. ALS IK IEMAND RAPPER ZIE LOPEN DAN MIJ. DAN GA IK ONGETWIJFELD WEER HARDER WILLEN LOPEN. HET NADEEL VAN EEN PRESTATIE ATLEET 🙂
– LAAT JE NOOIT BEÏNVLOEDEN—> EEN VAN MIJN KRACHTIGSTE BOODSCHAPPEN! DIT IN COMBINATIE MET DE KRACHT VAN IN JEZELF TE GELOVEN. JE KOMT VER, HEEL VER!
– HOU VRIENDEN DICHTBIJ MAAR JE RIVALEN OOK—-> EEN GOUDEN TIP!
– BEREID JE VOOR OP EEN ONVERWACHT MOMENT(bv een rivaal die je opeens ziet)—-> IN ANDERE WOORDEN MAAK JE DUS STERK EN HARD!
– PLAN—–> ZODAT JE NOOIT IN DE PUT ZIT, OF EEN COMPLEET ANDERE BETEKENIS: ZIJ STRUCTUUR GEBONDEN. 2 BETEKENISSEN IN EEN DUS…
* GA NIET IN OP DISCUSSIES, NEGEER OF GEEF ZE GELIJK—> BESPAART JE ENERGIE EN MOEITE. BESPAART JE FRUSTRATIE. IS VEEL VOLWASSENER VAN AANPAK. BESPAART JE DOMME UITSPRAKEN OF DINGEN DIE JE ZOU DOEN. EERLIJKHEID DUURT HET LANGST. OOKAL WEET JE DAT JE GELIJK HEBT. GEEF JEZELF GEWONNEN. GOOD KARMA NOEM IK DAT!
– MUZIEK IS JE BESTE VRIEND—-> TRUE THAT! MET DEZE COMPAAN GERAAK JE NOOIT IN DE CLINCH. HET GEEFT JE WEER KRACHT EN ENERGIE, VOLLE MOED VOOR EEN ONGEKENDE. ALLEE BIJ MIJ IS DAT TOCH ZO. HET GEEFT ME ECHT KRACHT EN IK HOU ERVAN. VOORAL DANCE, EVENEENS TYGA EN AVICCI KOMEN AAN BOD. DE EMINEM WAAR IK VROEGER VAN HIELD IS NU WEG UIT MIJN PLAYLIST. ZIJN MUZIEK IS OM ZO DEPRI VAN TE WORDEN. GEEF MIJ MAAR SERIEUS BEATS! IK BEN ER FAN VAN!
– DOE KENNIS OP OVER JE LICHAAM, SPORT, VOEDING ETC—-> KNOWLEDGE IS POWER, POWER IS POWER…..POWER IS THE KEY TO SUCCES!
– LAAT JE BIJ STAAN DOOR EEN SPORT DIËTIST , KINESIST EN INDIEN BETAALBAAR EEN PERSONAL COACH—> GEEN OVERBODIGE LUXE VOOR MIJ. IK NEEM MIJN SPORT ZEER SERIEUS! IK SPENDEER LIEVER IN MIJN GEZONDHEID DAN AAN EEN CHICKE BAK. EN DAARBIJ EEN SNELLE WAGEN HEBBEN IN BELGIË IS GEWOONWEG LACHWEKKEND EN DOM DANKZIJ ONZE WEGEN EN WETGEVING. TENZIJ JE EEN OUTLAW BENT….
– PRONK NIET MET JE DOELEN… Geef maar een detail—-> SO TRUE! DE WERELD ZIT VOL VAN JALOZIE, MACHT EN CORUPTIE. HET LEVEN IS VOOR DE RAPPEN EN NIET DE EERLIJKEN. HELAAS RAAR MAAR WAAR. HOU DUS JE GEHEIMEN GOED VERBORGEN. GEEF JE IDEEËN NIET PRIJS. WANT VOORDAT JE HET WEET LOOPT ER IEMAND ANDERS MEE WEG. THINK TWICE ABOUT THIS!
– TRAIN AF DE RADAR… Vooraleer je de pers op je dak krijgt—-> DOE JE HET VOOR DE FAME OF VOOR JEZELF. DIE VRAAG MOET JE JEZELF STELLEN…
– VRIENDEN ZIJN LUXE—> I WAS SO WRONG!
– BLIJF JE GRENZEN VERLEGGEN….—-> EN JE KOMT HET ONGEKENDE TEGEN 4SURE! THE WINNER TAKES IT ALL… RISICO OF GEEN RISICO. DURF VER TE GAAN!
– DRINK ENKEL WATER—> DOE IK, EN BLIJF IK DOEN. IK HEB AL GENOEG SUIKER BINNEN. BOVENDIEN REINIGT HET MIJN LICHAAM. IS HET GEZOND EN HEEFT HET TAL VAN VOORDELEN. HET IS BIJVOORBEELD GOEDKOOP EN VOEDZAAM, LEVE DE ARMOEDE ERVARINGEN 😀
* GEEN ALCOHOL, GEEN DRUGS , GEEN SIGARETTEN—-> SPREEKT TOCH VOOR ZICH? IK HEB VELEN TOEGETAKELD ZIEN WORDEN VAN DE DRUGS EN ALCOHOL. HEB MIJN MA ALS KIND VAN DE ALCOHOL GEKREGEN. SIGARETTEN ROKEN IS GEWOON WEG ZIELIG EN DOM, MACHO GEDRAG ZEG MAAR. EN ONGEZOND WELISWAAR.

————————————————————————–

 MENTAL LEAP 2: 14 JUNI 2016 ( de 2de en de laatste!)

MENTAL LEAP 2.00: AFZIEN LOONT RESTRICTIES 2.00 BLIJVEN RESPECTEREN+ DEZE ONDERSTAANDE. ZOWEL NIEUWE ALS VERNIEUWDE! DIT ZIJN DE DEFINITIEVE DUS
– UITGAAN, EN FUN MAKEN IS GEEN MISDAAD—-> DURF GENIETEN!
-ZOEK DE JUISTE BALANS VOOR WERK EN SPORT—-> SPORT IS DAN MISSCHIEN JE FOCUS, SPEEL NIET MET VUUR, WORDT GEEN SLACHTOFFER VAN JE PERFECTIONISME
– PERFECTIONISME IS JE EIGENSCHAP—-> DURF HET ONDER OGEN ZIEN, PERFECTIONISME IS DAN MISSCHIEN EEN VEEL EISENDE EIGENSCHAP, HET IS EEN GAVE DIE NIET VELEN HEBBEN. ZIJ ER BLIJ MEE. MAAR LAAT JE ER NIET IN VANGEN!
– NEEM KRITIEK OP ALS EEN BRON VAN NIEUWE ENERGIE—-> JE MAAKT JE ER JUIST STERKER VAN!
– EEN VRIENDIN OF NIET?—-> HOU DE OPTIE GEWOON OPEN. JE WEET NOOIT WAT LIEFDE TEWEEG KAN BRENGEN. IN JE JEUGD IS HET MISSCHIEN DAN NOG TE VROEG. WAT OVER 10 JAAR?
– ZIJ EEN LUISTEREND OOR—-> LAAT JE NIET VERVREEMDEN VAN JE FOCUS EN DE MAATSCHAPPIJ! ONTHOUD DAT!
– GO SOCIAL!—-> HETZELFDE LIEDJE ALS HIER BOVEN. ALLEEN DAN ECHT WEER VAN 0 BEGINNEN. ALLE BEGIN IS MOEILIJK. MAAR LIEVER DE LIGHT SECTOR DAN DE DARK SECTOR!
– VRIENDEN ZIJN BELANGRIJK, GEEN LUXE—-> DIE LES HEB JE NU WEL ECHT GELEERD!
– FAMILIE IS ONS DNA—-> FAMILIE LATEN WE NIET VALLEN, DEGENE DIE JOU HEBBEN LATEN VALLEN MOETEN NIET MEER AANKLOPPEN. DEGENE DIE JIJ LAAT VALLEN ZOU EIGENLIJK NIET MOGEN. GELUKKIG HEBBEN WE DIE LEVENS ERVARING DAN OOK WEER IN ONZE KENNIS GENOMEN.
– WERK IS ESSENTIEEL—-> HET GELD KOMT NIET OP JOUW SCHOOT DOOR TE TRAINEN!
– PAS AAN WAAR NODIG—-> ZIJ NIET KOPPIG, GA IN OP ADVIES MAAR LAAT JE OOK NIET BEÏNVLOEDEN. ANALYSEER TEN MINSTE HUN ADVIES.
– DURF STRUCTUUR DOORBREKEN—-> STRUCTUUR IS GOED. MAAR MAAK JE NIET KAPOT. ALS JE NIET MEER KAN DAN KAN JE NIET. HET IS GEEN DRAMA DAT JE DAT GENE EENS UITSTELT TEN VOORDELE VAN JE RUST EN GEZONDHEID!
– LOOP NIET MEER IN JE BLOOT BOVEN LIJF—-> WIE NIET HOREN WILT MOET VOELEN! KNOOP DAT GOED IN JE OREN! THUIS MAG JE ZELFS NAAKT LOPEN VAN MIJ EN PART….
– ONLY IN T-SHIRT—-> IN ZOWEL ELK SEIZOEN, ONGEACHT DE WEERS OMSTANDIGHEDEN EN TIJDSTIPPEN BLIJF JE IN T-SHIRT STAAN EN GAAN WAAR JE WILT. VROEGER LEEK HET ONVERANTWOORD. WEL WE ZIJN NU AL 2 JAAR VERDER. JE KAN TOT MIN 3 GRADEN BUITEN GAAN ZONDER PROBLEMEN. IK WIL JE GEWOON HERINNEREN DAT DIT GEEN RESTRICTIE IS MAAR ECHT JE LEVENSSTIJL IS. ZO ZIE JA MAAR DAT JE NIET LATEN BEÏNVLOEDEN ZIJN EFFECT HEEFT. HET IS GEEN SHOW, HET IS WIE JE BENT. HET MAAKT JE MENTAAL STERK. DE -4 GRADEN ZIJN TROUWENS OOK AL OVERMEESTERD. WHAT IS NEXT?
– GAMING IS OVER AND OUT—-> JAREN HEBBEN WE HIER OP AFGEBOUWD. JE HEBT DAN MISSCHIEN DIT AL ALS RESTRICTIE GEZET SINDS DE MENTALE LEAP 1 VAN DECEMBER 2014. DE E3 VAN JUNI 14 2016 WAS DE LAATSTE TEST, DE ZOVELE TEKSTEN DIE JE SCHREEF ZIJN NIET UIT JE DUIM GEZOGEN. WE HEBBEN NU EINDELIJK DIT STANDPUNT KUNNEN CREËREN. HET IS TOTAAL NIET SLECHT MAAR PAST NIET MEER IN JE LEVENSSTIJL! OP NAAR HET ONGEKENDE!
– WEG MET CHOCOLADE, SNOEP, KOEKEN, IJS, GEBAK, FAST FOOD EN CHIPS—-> HET IS PURE BUCHT EN OOK HIER HEB JE MAAR LIEFST 2 JAAR OP ZITTEN AFBOUWEN. HET STANDPUNT IS NU EINDELIJK GECREËERD . DEZE BESLISSING KOMT NIET DOOR JE FIT BEELD WANT IN REALITEIT KAN JE ALLES ER ZO AF TRAINEN. ALLEEN HEB JIJ INGEZIEN DAT HET PURE BUCHT IS. JE ZULT NOG ONGEKEND VER GAAN. JE RESULTATEN ZULLEN OMHOOG SCHIETEN! “MARK MY WORDS!”
– WE LEVEN ZO GOED ALS TECHNOLOGIE VRIJ!—-> ENKEL VOOR WERK,AANKOPEN EN ZOEKOPDRACHTEN GEBRUIK JE DE COMPUTER IN DE BIB. DE IPOD NANO EN NOKIA ZIJN JOUW ENIGE TECHNOLOGIE. DE NOKIA GEBRUIK JE TROUWENS ALS HUIS TELEFOON EN NEEM JE ENKEL MEE IN GEVAL VAN. DE VOICE MAIL IS OOK GEDEACTIVEERD. JIJ WEET WAAR JE MEE BEZIG BENT! FUCK AL DIE SMARTPHONES EN WEET IK NIET WAT ALLEMAAL! JE MOREEL BESEF ZAL TENMINSTE GEEN SLACHTOFFER ZIJN VAN TECHNOLOGIE, EVENEENS HEEFT HET JE OOK EEN VEEL FRISSERE GEDACHTENGANG VOOR MEE OP TE STAAN!
– VISUALISEER EN ANALYSEER—->ZO LEER JE UIT JE FOUTEN, EN BEN JE TENMINSTE BEREID OP OBJECT OF EVENEMENT X
– JE KAN NIET MEER BEÏNVLOED WORDEN OP JE RESTRICTIES!—-> THAT’S RIGHT! JE BENT BEGONNEN MET EEN MENTALE LEAP 1. JE HEBT ‘AFZIEN LOONT RESTRICTIES 1.00 EN 2.00’ NIET OP 123 ZITTEN MAKEN. JE HEBT HET UIT ERVARING GECREËERD. TOEN KON JE JE NOG LATEN BEÏNVLOEDEN MAAR VANDAAG OP 14 JUNI 2016 BEN JE ER ECHT NIET MEER VAN OP AF TE WIJKEN. JE HEBT DE LAATSTE MENTALE LEAP ONDERGAAN. AL JOUW RESTRICTIES ZIJN GEEN LAST MAAR EERDER EEN HULPSTUK VOOR JE VERDER TE BRENGEN NAAR HET ONGEKENDE. ALLEEN JIJ WEET DAT. NIEMAND ANDERS KAN JE BEÏNVLOEDEN WANT JIJ HEBT TEN SLOTTE JE HIER NAAR TOE GEWERKT. AFZIEN DAT LOONT. VOOR ALLES IS EEN BEGIN. MAAR EENS JE DEZE GEWENNING AAN NEEMT BEGIN JE HET NUT ER VAN IN TE ZIEN. JE HEBT
GEVISUALISEERD, GEËXPERIMENTEERD, GEANALYSEERD, ENZOVOORT. DIT IS ECHT GEEN BULLSHIT, DIT IS JOUW MENTALE KRACHT! GENIET ERVAN!

NEVER GIVE UP