IK BLIJF MAAR IDIEEN KRIJGEN VOOR MIJN BOEK EN LEVENSDOELEN…

 

Mijn teksten moet je met een korrel zout nemen. Zo komen zo raar of egoïstisch over. Maar als je het totale plaatje kan inzien zal je een beter beeld van mij krijgen. In mijn boek deel 2 schrijf ik ook regelmatig, weliswaar analoog. Ik heb dus nog massa veel teksten tussen die blog in. Wellicht zal die blog pas tot zijn recht komen als ik weer me ga inschrijven voor paracommando. Nu draait alles om stabiliteit en mezelf als burger in het doorgaanse leven. Wat niet echt interessant is. Dus, nogmaals: deze blog is een hulpmiddel voor mijn boek met af en toe eens een oprechte tekst. Nou ja eigenlijk zijn ze allemaal oprecht geschreven. Ik wil gewoon mijn gedachten uiten. Helaas zijn gedachten zo divers dat je moeilijk een standpunt kunt vast zetten op 1 artikel. Pas als ik over 2 , 3 jaar mijn doelen heb bereikt zal al die tekst tot zijn recht komen. Mijn prive leven schrijf ik dan zonder aarzelen uit. Ik zou beter toch niet continue daar over schrijven of het kan nog verkeerd bezien worden. Wel bij is alles op schema. Al mijn hoofdstukken in boek deel 2 zijn niet leeftijd gebonden zoals in deel 1. Eerder een nieuwe mijlpaal of clifhanger uit mijn leven is de afsluiter op elk hoofdstuk. Ik kan er nog niet teveel over reppen. Ik kan je alleen mededelen dat het vere van af is en continue in brainstorm fase zit. Toch is het meer al dan 60% af in alfa concept vorm. Dat boek zal een 2 tot 3 jaren rit zijn van mijn levensweg. Deel 1 was van mijn 0 tot 21 a 22 jaar. Ten eerste was dat boek nooit echt bedoeld voor road to para. Maar toch ben ik ervan overtuigd dat het een meester werk wordt. Pas toen ik wist dat ik para wou worden dacht ik dat het een tof idee is mijn hele leven in een verhaal te brengen. Van jongentje tot kandidaat para. Mijn 2de boek zal dus om de stabiliteit draaien en het portofolio. De gevolgen van mijn droom komen hier aan bod. De interesse, mijn karakter enz.

Hier is een lichte teaser

hoofdstuk 1: de recap

hoofdstuk 2:  back to my life

hoofdstuk 3: enjoy life is a rule

hoofdstuk 4: visualiseren

hoofdstuk 5: realiseren en zich aanpassen

hoofdsuk 6: verwezenlijken

 

hoofdsuk 7: weer een liefde hoofdsuk als place holder

hoofdsuk 8: de laatste loodjes als placeholder

hoofdstuk 9: stabiliteit vereeuwigen als invulling en placeholder

hoofdstuk 10: nog een laatste try….. als placeholder en toch hopelijk als een feit….

slot en titel hou ik nog geheim…

……………

Vanmiddag schrijf ik nog een tekst die ik in gedachte had. Eind juni zou ik aan hoofdstuk 6 zitten in mijn stippelweg…. De hoofdstukken erna zullen langer duren of gewoon of meerdere periodes gaan….

Zo nu ben ik weer naar het wassalon….

NEVER GIVE UP!