HET LIJKT MAKKELIJKER DAN JE DENKT. BLOED, ZWEET EN TRANEN ZIJN NODIG. VOORAL VEEL WILSKRACHT!

Ik ben nu bijna bij mijn zogezegde fase 1. Ik heb er lang voor moeten vechten. Maar het was al die tijd en tegenslag waard. Je vecht voor iets wat onmogelijk lijkt. Terwijl het onmogelijke veel verder staat dan zo een doeletje. Er is geen eind-doel. Ooit zal ik het ongekende ervaren.

Hieronder vind je een video van een 2 uur lange training. Dit was mijn 2 dagelijkse routine, daar streefde ik toch naar. Dit gedurende 2 jaar. Ondertussen heb ik al een nieuwe routine. Minder intensief, meer effectief. Deze doe ik trouwens dagelijks. Naast zwemmen en lopen. Sinds juli 2017 is deze van kracht gegaan als vervanging van mijn oude routine. Ik ben een all-rounded atleet. Tegen dat ik in fase 2 zit zul je snappen wat ik daarmee bedoel. Nu vechten we voor die fase 1!

Ik zeg het u, al degene die denken dat dit onhaalbaar is. De activiteit telt! Als jij elke dag met sport bezig bent zal je daar ook ooit staan in dat stadium. Stop alleen niet, en geef vooral niet op!

VIDEO KOMT ONLINE TEGEN BEGIN 2018

Fout
Deze video bestaat niet
Fout
Deze video bestaat niet
Fout
Deze video bestaat niet
Fout
Deze video bestaat niet
Fout
Deze video bestaat niet
Fout
Deze video bestaat niet

FITNESS MONTAGE: VIDEO COMING DECEMBER 2017

MY NEW TRAINING ROUTINE: VIDEO COMING DECEMBER 2017

PULL-UP TEST: VIDEO COMING DECEMBER 2017

MY OLD TRAINING ROUTINE- 2-3 HOURS INTENSIVE: VIDEO COMING DECEMBER 2018

WHEN I DON’T HAVE TIME- A QUICKY- VIDEO COMING DECEMBER 2018

 

 

NEVER GIVE UP!