TIME-OUT

Effe time-out. Ik had de griep, daarna ben ik er direct weer in gevlogen. We zijn nu 2-3 weken later. De valling is bijna weg, maar ik heb echt veel te veel zitten bewegen. Ik blijf de rust maar negeren. Ik heb het gevoel dat ik nu echt wel mezelf zal moeten opleggen te rusten. Je merkt het zowat overal in mijn voorbije trainingen.

Ik ben ervan overtuigd eens ik weer 100 ben, daarmee bedoel ik energiek, lenig en niet stijf, uitgerust zijn en over een goede ademhaling beschikken. Dat ik dan verder kan geraken, maar nu moet ik echt stoppen met me te pushen. Woensdag ga ik naar de kinesist, maar nu beveel ik mezelf een paar dagen echt bitter weinig te doen. Want met het eten zal ik spaarzaam moeten zijn.

Ik moet nu echt uitgerust zijn, en beveel me eens te laten luieren…

gsm dicht, blog niet continue updaten, maar wel dus nog online zijn. Vooral zo weinig mogelijk bewegen, het zal een challenge zijn, want stilzitten is aan mij niet weggelegd …

NEVER GIVE UP