BLOG UPDATE: 24 maart 2016

Zo we zijn terug van de kinesist. De plijster is eraf. Ik moet nu meer dat ene gewricht stretchen. Lopen is in ieder geval geen probleem. Allee Michael ,komaan he. Ben jij wel zeker dat je de 31 keer kan pompen? Je bent altijd zo moe en geraakt niet echt boven de 20 als je hier komt… Grrr daar gaan we weer. DEAR KINESIST. Het is moeilijk uit te leggen dus zoek ik ook geen uitvlucht. Ik blijf gewoon gaan en ja dan gaat het wat minder. Helaas is het een moeilijke opgave uit te leggen wat ik doe en wie ik ben. Gisteren zat ik nog in de fitness. En vanochtend was ik bij jou. Het zou inderdaad niet mogen dat ik weinig tot geen energie heb bij jou sessies. Maar trainen is een raar iets. Ik maak er momenteel mijn job van zolang ik niet werk. En natuurljk die 2 jaren er al voor. Ik werk dus en mat me af. En toch blijf ik gaan. Misschien is het beter dat ik niet kom naar jou op die momenten. Maar dat is het hem juist. Afzien loont…

Het is onmogelijk met volle energie en glorie naar jou af te komen als ik al intense sessies achter de rug heb. Het feit dat ik toch nog blijf pushen op zo weinig energie en kracht zal ooit wel lonen. Alle beetjes helpen. Vandaar dat ik dus eens woensdag eerst bij jou zal komen en dan pas naar de fitness…

Want ja het is dus moeilijk uit te leggen. En in praktijk is het trouwens bitter hard. Zo hard dat ik me dus afmat. Mijn excuses dus… Oh nee wacht dat zijn uitvluchten! SNAP JE NU MIJN WILSKRACHT EN DOORZETTING?

We bouwen op en rushen niet! Alvast bedankt voor je bijdrage aan mijn training. Ooit zal je het wel snappen. En zij maar zeker dat ik eens mijn doel heb bereikt niet met een dooske merci-kes afkom. Nee ook geen boeketten. Maar wel degelijk een cadeau van jewelste. Het is dan misschien gek zoiets uit te geven. Maar ik ben nu eenmaal niet materialistisch en egoïstisch met het financiële aspect. Je verdient dus meer dan wat respect. Zeker geen omkoperij. Maar mijn vorm van een bedankje. Want je hebt geen fucking clue hoe blij en goed ik me voel bij jou. Dat is dus voor later. Binnen 5 jaar is het zover. En zal je al die emotie mogen mee maken. Verder hoop ik dus nog vele mooie jaren met jou het ongekende te zoeken. Blijf me maar drillen en pushen. Ik wil afzien ! Ik ben raar , maar ik weet tenminste wat ik wil. En jij weet dat gelukkig ook wel na nadere sessies van vervreemding tot een band. Een band die me al ver heeft gebracht. Zo nogmaals bedankt. En tot woensdag ! Die 20 x 3 lukt wel. Is het niet deze maand dan is het ooit. We zetten er geen tijd op. Alleen wil ik continue vooruit. Dus aan de maatschappij … Geef me verdomme een job ! Dat ik eindelijk een deftige routine kan instipelen. Anders een BIG FUCK YOU…. dan blijf ik gewoon continue trainen. Eens zien wie dan de dupe is. Stelletje kieskeurigen…. Ik zou tenminste een meerwaarde zijn in jullie bedrijf/winkel of whatever. Alleen zit al mijn energie dus nu in mijn sport. Zij dan ook niet verbaasd dat ik als een vod kom solliciteren. Of gewoon een paar dagen KO ben. Ik daag jullie uit anders ook eens 5 dagen per week te trainen …. Eens je dat beseft weet je wat tenminste werken is….

NEVER GIVE UP!