TRAINING 14 MAART 2016

hoera! We made it. De eerste training van deze maand is een feit! Mijn luchtwegen en conditie zijn nog volop geblokkeerd dankzij de slijmen maar ik ben toch een poging gaan wagen. Te lang rusten is geen optie bij mij. Ik was gisteren al wat beter dus vandaag ging ik zonder pardon naar de fitness. Veel zitten snotteren maar ik haalde rustig mijn adem in en uit.

We go for the 16. Dat was mijn gedacht. And my god. Op een of andere manier ben ik erin geslaagd er 16 te verrichten! Ik kan het amper geloven. Het ging zo snel en ik zat in focus met mijn muziek. De kracht van mijn muziek en wilskracht gaf me dus nog eentje extra. Dus geen 15 maar 16! Fuck yeah. En dat terwijl ik nog niet genezen ben. We go for the 18! Alles op zen tijd maar als ik zo blijf doorgaan gaat die 25 chin ups nog sneller dan verwacht geraken.

CHIN UPS( 3 min rust per reeks)

16,11,9,7,7,6

De chin ups waren dus een nieuw record. Wel de sit ups ook. Nou ja ik probeerde het gewoon nooit. Ipv 250 te proberen heb ik me gelimiteerd op 200. Voor me voor te bereiden op de 200 x 3. Het was dan geen 200 x 3. Het waren verdomme 700 sit ups.

sit ups:

200, 3 min rust(tijd uit het oog verloren),

200, (weer 3 minuten…rust)

150, 2min rust

50, 2 min rust

50, 2 min rust

50, 2 min rust

helaas begon ik honger te krijgen en mocht mijn pompen eraan geloven. Maar een schamele 24 gehaald, vervolgens 17 en uiteindeljk maar 7. Ik wist genoeg toen…

we blijven gaan en slechte dagen bestaan niet! Vanmiddag naar de VDAB. Ja oké dat hoort niet in mijn trainingslog. Maar zo een zinnetje kan nu wel geen kwaad zeker?

the next big thing, is alot of small things. Lees ik altijd in het terug keren op een gebouw. Die zin blijf ik lezen eens ik er passeer. Ik begin er verdomme in te geloven 😛

NEVER GIVE UP!