TRAINING 26 FEBRUARI 2016

YES,YES AND YES

  • YES omdat ik heb kunnen trainen ondanks de maag toestanden en dergelijke.
  • YES omdat ik weer de 15 keer optrekken heb gehaald
  • YES omdat ik nu denk ik eindelijk de oorzaak heb gevonden van die snelle verstijving in mijn benen en voeten. Ik heb namelijk medische steunzolen omdat ik anders een beenlengte verschil heb. Ja die is miniem maar blijkbaar een heel verraderlijk iets. Daardoor stretch ik dus niet goed. Toen ik dus stretchte op de blote voeten in plaats van met steunzolen, duw ik dus mijn voeten in, en trek ik veel te ver mijn spieren uit… Daarom dus. Dus vanaf nu geen stretching op blote voeten/sokken meer.

Ik begon de dag met af te wassen dankzij de flessen water die ik gisteren kocht. Vervolgens begon ik dus havermoutpap klaar te maken. Die was niet te vreten dankzij de cacao van de GB. Man, ik weet echt niet wat voor cacao die verkopen ze … Dan maar yoghurt geheten bij mijn lokale bakker. Eens ik aangekomen was ben ik erin gevolgen en heb ik kunnen genieten van een douche!

RESULTATEN:

  • OPTREKKEN: 3 MIN PAUZE TUSSEN ELKE REEKS
  • 15,10,8,8,7,6( tevreden!)
  • 2 min pauze
  • STRETCH: 10 minuten
  • 5 min pauze

SIT-UPS: 2 MIN RUST TUSSEN ELKE REEKS

250,50,50,50,50,50( man, ik begin stilaan die sit-ups beu te worden. Dat duurt gelijk eeuwen. Ik zal me wel pushen naar meer. Maar ik ga zeer traag opbouwen. Vandaar dus die 50 x 5 achter die 250. Ik had echt geen zin meer … Ik vind mijn buik nu al hard genoeg. Ach,  ja.  Niet neuten , en gewoon doen, zekers?)

5 min pauze

POMPEN: 2 MIN PAUZE TUSSEN ELKE REEKS

30,15,15,10,12,10( tevreden, maar ik denk dat ik ga overwegen 3 min rust tussen elke reeks te pakken ipv 2 minuten. Enkel reeks 1 en 2 zijn de belangrijkste. Zo zal ik dus rapper opbouwen. Maar nu blijf ik nog een maandje experimenteren met 2 min rust)

Zo, ik ben tevreden. En ik ben blij dat ik eindelijk een douche heb kunnen nemen. Nu nog eten en op naar de volgende !

NEVER GIVE UP!