TRAINING 20 FEBRUARI 2016

Oké, oke. Ik geef toe dat ik gisteren me niet aan mijn belofte hield. Ik was zo pomp af. Ik heb nog zitten stretchen en 27 keer zitten pompen in het wassalon als voorbereiding op die avond. Ik kon echter pas om 10 voor 9 aan tafel schuiven om vervolgens in 5 min 500 gram spaghetti met een pak spaghetti saus binnen te kelen, met nog een liter water. Toen begon ik dus nog aan mijn boek 2 te werken. Zat ik wat te luieren.

Om 22 uur had ik echter geen fit meer, beschermde ik mezelf door te rusten. Nou, ja. Het was vervolgens 2 uur in de nacht om om 9 uur weer op te staan. Weer zitten afwassen en havermoutpap zitten koken. Toen effe zitten rusten. Al gouw zat ik vast in een roes op fora, om mijn zeg te gaan plaatsen. Man, wat ben ik toch niet te stoppen met dat schrijven.

Kom, jong, michael. Heft u lui gat op en begint u te douchen, klaar te maken voor te gaan lopen. Ik begon dus eerst nog een eitje of 3 met spek te koken. Daarna nam ik een ijskoude douche en ben ik beginnen stretchen. Toen mijn iPod opgeladen was ging ik dus richting mijn looplocatie. Deze keer was het 4,8 km in een duizeling wekkende 13 min.

NEVER GIVE UP