INTRO

vvv

Wow, zie hier, weer een boek die onverwachts afkwam. Nee, niet deel 3. Deel 2 eindigde met een epilogue. Maar ik zal je iets verklappen. Deel 3 komt er ooit wel aan. Ik wist gewoon niet waarnaartoe. Wel, hoe begin ik hieraan? Alweer een intro nodig.

Wel, dit boek is different. Mijn site staat online in concept. Maar de erkenning is ver te zoeken. Ik ben dus nog bewust ‘low-profile’. Ondanks mijn ‘Facebook’ open en bloot staat.

Dit boek is eigenlijk een vorming van al mijn blogberichten van op ‘Facebook’. Met natuurlijk hier en daar wat ‘twists’. Ik weet dat niet iedereen geïnteresseerd is in ellenlange tekst, laat staan, een ander zijn leven.

Wel, dit boek is dus eigenlijk een samenvatting van deel 1 en 2. Met daarbovenop nog een ‘mixmash’ van andere thema’s en de vooruitgang. Want ik kan nu eenmaal niet in lichtsnelheid schrijven.

Tegen dat dit boek ooit in de rekken is zal ik wellicht al weer een paar jaar verder staan. Wel, dit boek is misschien niet zo interessant. Toch, leer ik mezelf hier kennen en aanpassen. Nee, er zijn geen hoofdstukken. In dit boek volgt alles opeen in een rap tempo. Om uiteindelijk aan te tonen waarom muziek mijn kracht is, waarom ik technologie-vrij leef, en ga zo maar voort.

NEVER GIVE UP