MIJN MOTIVATIE VOOR HET LEVEN

img_0024 (1)

SHOT IN THE GARDEN OF MY GRANDMOTHER…

Toen ik de gedachte kreeg mijn trainingen in een logboek analoog te gaan schrijven kreeg ik opeens de gedachte een echt mooi logboek te creëren. Eentje waar tal van schema’s en motivatie in sta. Eentje vol van trainingen die ik mooi kon monitoren. We zijn nu al 2 maand verder. Dus dacht ik maar eens mijn allermooiste tekst die ik schreef van de voorbije tijd op mijn blog te gooien. Ik las hem dagelijks wanneer ik in de put zat of niet meer wist waar ik naar toe moest gaan met al mijn doelen. Al mijn emotie en ervaring zit hier in verwerkt. Ik blijf het een mooie tekst vinden. Deze tekst is dus mijn bron van nieuwe energie als ik het effe niet meer weet. Ondertussen weet ik dan misschien al waar naartoe te gaan. Toch blijft deze tekst een van mijn classic’s!

…………………………………………………………………………………………………………………..

MIJN MOTIVATIE VOOR HET LEVEN

Familie is ons dna. Werk is essentieel. Vrienden zijn belangrijk. Fun is een basis behoefte. Afzien dat loont. Grenzen verleggen is een routine. Tijd kost geen geld, tijd kost tijd. Tijd kost gemiste kansen. Elk moment van de dag is kostbaar. Kleine dingen zijn voor geen geld te koop. De drang naar goud zet je op de verkeerde weg. Loyaal, vriendelijk zijn, vrolijk en enthousiast door het leven gaan is de key tot succes.

succes creëer je niet. Succes volgt jouw inzet. Tegenslagen zijn jouw nieuwe uitdaging. Elke uitdaging vergt moed, wil en doorzetting. Eens je dat beseft ben je al een hele gang op weg. 10 000 000 mijl is nog maar het begin. Zie af en streef naar die andere 10 000 000 mijl.

Deel ondertussen jouw succes. Zij niet gierig maar vrijhevig. Bied hulp en een luisterend oor aan. Negeer de clichés huisje, tuintje, kindje. Neem kritiek op als een bron van nieuwe energie. Neem adviezen aan van experten maar laat je er niet op inspelen.

Creëer je eigen pad. Maak er een jungle van. Alleen jij bent degene die de donkerste plekken op je pad zal waarnemen. Experten waren ooit amateurs. Creëer dus een nieuw licht. Ga er ook niet mee gaan schijnen. Zij niet verblind door je succes. Blijf doelen op nieuwe doelen. Oefening baart kunst.

Zij niet bang en durf risico nemen. Materialisme en machtsvertoon is een zwak karakter. Laat hun zeggen. Geloof in jezelf en laat je nooit beïnvloeden. Succes komt niet op je schoot geworpen. Obstakels en droomkapers overmeester je gewoon door continue gefocust te zijn op jouw doel.

In eender welke omstandigheden blijf je vechten voor die droom. Je bent nu al zo dichtbij. Zet een tandje extra en verlaat je zelfmedelijden en emotionele impact. Die droom is het meer dan waard. Ze is niet te koop.

Want hoever je ook weer van die berg valt. Je trots zal blijven dat je iets hebt verwezenlijkt wat onmogelijk lijkt. Het onmogelijke zit maar in je gedachten.

Denk gewoon weer aan die ene positieve ervaring als alles lijkt te falen. Het betekend dat je op de goede weg zit. Herrijs uit je as en denk aan die ene vonk. Voordat je het weet heb je weer 10 000 000 mijl afgelegd.

Niemand houdt je nu nog tegen. We blijven niet bij de pakken zitten. Ongeacht welk hartverscheurend scenario. Je hebt jezelf bewezen dat je discipline hebt ondanks je maatschappelijke status. Wie het laatst lacht, lacht het best.

Ookal is het zwaar. Zoek ondersteuning met je glimlach. Succes dat deel je. Dank de zovele inspiraties en degene die in jou geloofden.

Maar een egoïstische lach is al zeker geen misdaad meer. Je hebt verdomme de berg beklommen door weer en wind, met zin of tegenzin, met druk of zonder druk. Al dat harde werk heeft nu echt geloond.

Je verdient het te zijn wat te zijn. Want een egoïst ben je al zeker niet. Stop niet na het behalen van je droom.. Je journey van het ongekende is nu echt pas begonnen!

Begin weer van 0 met al jouw kennis. Nu ben je weer die ene amateur, maar een expert worden is geen moeilijke opgave meer. Je hebt de kennis en ervaring van je voorbereidingsrit. Het is nu aan jou om aan te tonen wat succes echt waarmaakt.

NEVER GIVE UP!