EEN RACE TEGEN DE KLOK…

zojuist terug van het gesprek in verband naar dat ervarings bewijs voor personal trainer. Het is zeker haalbaar enkel de theorie moet ik nog wat bijschaven. Om echt zeker te zijn zou ik beter gewoon nu de opleiding starten voor initiator. Dat ik ondertussen al als medewerker in een fitness kan werken. Eens ik daar zit kunnen we beginnen met instructeur b of in andere woorden een volwaardig fitness medewerker die niet meer een handje nodig heeft. Eens ik daar sta zijn we al een ruige 11 maand voorbij. Dan start ik tussendoor met mijn zwemles voor mijn zwemles techniek bij te schaven. Vervolgens doen we het brevet hoogredder dat een 2 weken tijd in beslag neemt als je de omwegen kent… Dankzij de redders weet ik dus een snelle weg om dat brevet te bemachtigen… Zo heb ik dus ook de ehbo onder de knie…

Als ik daar sta. Zijn we al september 2017. Dan start ik instructeur A op of in andere woorden personal trainer… Et voilà dat is het zowat. Alleen hebben we weer een probleem. Namelijk de rva zijn eisen… Om mijn loon te behouden moet ik dus nog tussendoor werken. Deeltijds zal voldoende zijn… Anyways ik kan altijd terug valle n op de ocmw in worst in case scenario. Probleem 2? De inschrijving… 375 ballen. Ik heb me al ingeschreven voor september. Ik moet nu binnen de 7 dagen mijn betaling verrichten of mijn inschrijving is niet geldig. Aangezien er weinig plaatsen zijn moet ik gewoon weg dat geld bij een sprokkelen. Ik heb al 200 euro door een verkoop. Nog 175 te gaan en dat op 7 dagen tijd. Challenge accepted…. Hopelijk kan ik hier en daar nog een centje innen door een last minute verkoop, door een interim. Maar ik hoop vooral dat mijn familie(van wat er nog overschiet) die wil voorschieten… Dan betaal ik hun gegarandeerd terug. En is mijn road to mijn doelen wel echt begonnen in sneltempo. Alles zou dus klaar zijn tegen eind 2017. 2018 doe ik dan desnoods nog die middenjury. We zien wel wanneer. Maar nu moet ik echt dringend een oplossing gaan zoeken.

Het wordt een race tegen de klok. Straks lopen, maar eerst nog koken. Morgen een zekere iron games wedstrijd. Volgende week de overgang van ocmw naar hvw. En niet te vergeten… De stadsloop! Ze zullen alleszins in mijn dossier zetten dat ik zeker de affiniteit heb, en vooral het advies dat deze opleiding zeker op mijn leef geschreven staat. Zo kan ik misschien toch nog van loon genieten. Anyways, het is mijn pad en ik wist dat ik me in de jungle ging bevinden. Maar zij maar zeker dat ik er zal uit overleven en terug zal komen met een backlog aan ervaring!

7 freaking days!, see yah!

NEVER GIVE UP!