SLOT: 3 FEBRUARI 2016, ROND 23 UUR

SLOT: 3 FEBRUARI 2016, ROND 23 UUR

Wete… Ik vind de tekst soms zo heavy dat ik later mentaal moe word. Dat ik soms denk van jo wtf heb ik allemaal meegemaakt. Ik blijf maar schrijven maar moet me rust verplichten. Vandaag ben ik dus niet naar buiten gegaan. In trance van mijn boek. Ik heb amper gegeten en viel in een roes rond 19 uur. Nu ben ik weer effe wakker. En kwam ik tot bij dat besef. Een bo ke met choco dat had ik nodig. Ik stond op en weg waren die pieker momenten. Time-out! Nu goed eten en dat boek zo laten wat het is. U focussen op morgen. De was en de trein naar het militair hospitaal. Sebiet weer slapen.

En zo heb ik dus stuk voor stuk mijn boek geschreven. Ik ga trouwens deze sms tekst als outro gebruiken…Dat boek zal en moet af geraken. Maar even time-out. Soms denk ik wel niet wat voor geflipte zot ik ben. Maar in realiteit is niks verzonnen en 100% waargebeurd.

Sommige teksten lijken zo geflipt dat ik ze zelf moeilijk kan vatten, geloven… Terwijl het wel degelijk de waarheid is.

Zo. Nu kan je misschien plaatsen, na het uitlezen van dit boek. Dat ik mijn leven een rollercoaster van gebeurtenissen noem. En dat het dus wel degelijk hard was dit alles neer te pennen. Ik ben blij dat het eindelijk af is. Af in de vorm van een boek. Want bij mij staat het gebrandmerkt voor heel mijn leven. Ik kan daar gelukkig mee leven. Ik verwerk snel en blijf positief.

Zo een verhaal schrijf je niet op 123. Laat staan het te gaan uitleggen. Ik voelde me dus genoodzaakt alles om te zetten in een boek. Want geef toe… Wie de fuck gaat dit geloven, en hoe begin je hieraan? Niemand heeft zin je miserie aan te horen. Bovendien zit de wereld vol van jaloezie en macht. Ze zouden het gewoon weg lachen en zeggen dat iedereen dingen meemaakt. Wel, ik sta klaar voor een volgeling die ook zo een boek schrijft. Want in mijn opinie is dit werkelijk een Vlaamse primeur. En kan dit verhaal zo verfilmd worden.

Alleen weet ik nu al dat dit verhaal wordt afgewimpeld tot uiteindelijk een bekende Vlaming of belangrijk media persoon dit boek volledig heeft uitgelezen. Dan ben ik er werkelijk van overtuigd dat de populariteit in een snel proces vliegt. En dat dit verhaal ooit op de doeken komt. Dit boek is dus mijn verhaal, mijn portfolio, mijn key om binnen te geraken bij defensie, mijn verwerking, mijn achievement, mijn begin van succes.

Denk ik tever? Time will tell… Ik ben alvast blij als dit verhaal het publiek gaat bereiken. Schrijven is mijn wapen, woorden zijn mijn kogels. Geloof in jezelf, laat je nooit beïnvloeden. En je komt ver, heel ver. Hierbij laat ik het want ik kan zo blijven schrijven.

NEVER GIVE UP